CYMERA_20150810_235859


۳/۴ پیمانه گردو

۱/۲ پیمانه زیتون سبز بدونه هسته

۱/۴ پیمانه پسته(حالا پسته گرونه میشه جاش بادوم گذاشت یا کلا حذف کرد)

۱/۲ پیمانه انار دون شده

۲ عدد پیاز قرمز کوچک (شارلوت) مکعبى ریز خرد شده

۱ عدد فلفل سبز تند

۱ قاشق سر پر جعفرى ساطورى شده

۱ قاشق غذا خورى روغن زیتون

۱ قاشق غذا خورى روغن گردو( اگر موجود نبود روغن زیتون بریزید)

دوقاشق سر پر اب لیمو تازه

رب انار

نمک و فلفل

گردو هارا داخل سینى فر پهن کرده و پنج الى ده دقیقه با درجه حرارت ۱۸۰ برشته میکنیم از فر در اورده وسط حوله ریخته مالش میدهیم تا پوست قهوه اى گردو گرفته شود اگر پوست نرفت خودتان را اذیت نکنید گردو هارا درشت خرد کرده کنار میگذاریم.

پیاز را مکعبى ریز خرد کرده به ان فلفل ساطورى شده دانه هاى انار،  زیتون حلقه شده را اضافه میکنیم  جعفرى، روغن زیتون، اب لیمو، نمک وفلفل را افزوده پسته ها را کاملا خرد کرده به موادمان اضافه میکنیم در ظرف مناسب سالاد راکشیده  رویش گردو را میپاشیم.

نوش جان


منبع: کافه ترک