CYMERA_20150812_220100

۳ عدد بادمجان

۴ عدد فلفل دلمه اى قرمز

۱ استکان گردو

۱ حبه سیر

شوید تازه به اندازه لازم

۱ قاشق غذا خورى جعفرى ساطورى شده

۳ قاشق غذا خورى روغن زیتون

بادمجان ها و فلفل دلمه اى را در فر یا روى گاز  کباب کرده پوست گرفته بادمجانهارا خرد کرده با سیر رنده شده، جعفرى، شوید، روغن زیتون، نمک و فلفل گردو مخلوط کنید

فلفل دلمه اى را برش طولى زده یک قاشق از مخلوط بادمجان وسط فلفل گذاشته رول کنید در ظرف چیده تا زمان سرو در یخچال نگهدارى کنید

نوش جان


منبع: کافه ترک