لذت یک طعم واقعی از توفو با سس vindaloo

این طرز تهیه‌ی یک توفو مخصوص گیاه‌خواران با سس vindeloo است، مشابه آنچه در رستوران‌های هند یافت می‌شود. این توفو را با برنج باسماتی سرو کنید.


مواد لازم:

  • ۳ قاشق سوپ‌خوری روغن نباتی 
  • حدودا ۶ سانت ریشه‌ی زنجبیل تازه، پوست کنده و خردشده 
  • ۲ عدد پیاز، خرد شده 
  • ½ گل کلم، مکعبی خردشده 
  • ۳ عدد هویج، پوست کنده و خردشده 
  • ۳ قاشق سوپ‌خوری پودر کاریvindaloo
  • ۶ قاشق سوپ‌خوری رب گوجه فرنگی 
  • ۱ قوطی( ۴۵۰ گرم) شیر نارگیل 
  • ۱ فنجان عصاره‌ی سبزیجات
  • ۱ قوطی ( ۴۵۰ گرم) نخود، شسته و آبکش شده 
  • ۴۵۰ گرم توفوی سفت، برش خورده به ابعاد ۳ سانتی 
  • ۱ فنجان قارچ، خردشده 
  • نمک، جهت طعم‌دار کردن












طرز تهیه:

  1. روغن نباتی را درون قابلمه‌ای چدنی یا قابلمه‌ای بزرگ ریخته و روی حرارتی نسبتا زیاد قرار دهید. زنجبیل را درون آن ریخته و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا بپزد، شفاف و طلایی شود. پیاز، کلم و هویج را اضافه نمائید. به مدت ۵ دقیقه سبزیجات را هم بزنید تا بپزند و نرم شوند.
  2. سپس پودر vindaloo و رب گوجه فرنگی را بیافزائید و هم بزنید تا رب خوب حل شود. اکنون نوبت به شیر نارگیل، عصاره‌ی سبزیجات و نخود رسیده که به مواد اضافه شوند. به آرامی توفو و قارچ را درون قابلمه ریخته و با نمک طعم‌دار نمائید. هنگامی که شروع به جوشیدن نمود، حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه‌ی دیگر خوب بجوشند تا سبزیجات نرم شوند. هر از گاهی آنها را هم بزنید تا vindaloo پخته شود.

کالری : 413 | چربی : 27.8g | پروتئین : 15.1g | کربوهیدرات : 33.2g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 8.6g | شکر : | نمک : 465mg | زمان آماده سازی : 25 دقیقه | زمان پخت : 35 دقیقه | زمان کل : 60 دقیقه


منبع: مجله آشپزی

  • پنجشنبه ۱۱ آذر ۹۵
  • ۲۰:۴۳
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
.
موضوعات
آرشیو مطالب