طرز تهیه بستنی طالبی

طرز تهیه بستنی طالبی با ثعلب , دستور بستنی طالبی یخی , xvc jidi fsjkd xhgfd

بستنی طالبی یکی از انواع بستنی های خوشمزه و بسیار پر طرفدار در سراسر جهان است که بخاطر طعم بسیار خوبش در میان ایرانیان هم از محبوبیت بالایی برخوردار است. از این بستنی خوشمزه می توانید به عنوان یک دسر مجلسی در مهمانی های خود نیز استفاده کنید.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر بستنی طالبی تهیه کنید.

مواد لازم بستنی طالبی

  • شکر ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • طالبی بزرگ ۱ عدد
  • خامه شیرین ۴۰۰ گرم
  • نمک یک چهارم قاشق چایخوری
  • ماءالشعیر بدون طعم ۱ پیمانه
  • وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری


طرز تهیه بستنی طالبی

برای تهیه بستنی طالبی خانگی ابتدا طالبی را می شوییم و پوست روی آن را می گیریم و از وسط نصف می کنیم و دانه های داخل آن را بیرون می آوریم و روی تخته آشپزخانه آن را به صورت مکعب های متوسط برش می زنیم و داخل مخلوط کن می ریزیم

و می گذاریم تا یک دور طالبی را هم بزند بعد درب پارچ مخلوط کن را بر می داریم و نصف شکر را روی آن می ریزیم و درب پارچ را می گذاریم و اجازه می دهیم تا خوب طالبی ها پوره شوند و شکر در آن حل شود. سپس پوره طالبی را در قابلمه ای می ریزیم

و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب آن تبخیر شود و پوره غلیظ شود و بعد حرارت را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شود.تا خنک شدن پودر باقی مواد را آماده می کنیم.تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ می شکنیم و شکر را روی آن می ریزیم

و با همزن برقی خوب هم می زنیم تا تخم مرغ کف کند و وانیل ،نمک را روی آن می ریزیم و مجددا به همزدن ادامه می دهیم تا تخم مرغ کشدار شود و به رنگ روشن در بیاید و ماءالشعیر را کم کم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خوب با مواد مخلوط شود.

بعد خامه شیرین را در ظرف مناسبی می ریزیم و با همزن برقی خوب هم می زنیم تا فرم بگیرد و زمانیکه ظرف را بر می گردانیم خامه بیرون نریزد.خامه فرم گرفته را به مواد تخم مرغ اضافه می کنیم و کمی مواد را با هم مخلوط می کنیم

و طالبی و شکر سرد شده را نیز به مواد می افزاییم و با دور کم همزن برقی مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شود. پس از آماده کردن مواد بستنی طالبی آن را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به مدت ۲۴ ساعت در فریزر قرار می دهیم و هر ۲ الی ۳ ساعت یکبار از فریزر بیرون می آوریم

و با همزن برقی بستنی را هم می زنیم و مجددا در فریزر قرار می دهیم، این کار را ۴ بار انجام می دهیم و دیگر اجازه می دهیم تا بستنی خوب آماده شود.پس از ۲۴ ساعت از داخل فریزر بیرون می آوریم و با اسکوپ ،بستنی طالبی های گرد درست کنید و در بستنی خوری قرار دهید و نوش جان کنید.


منبع: پارسی‌دی

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!

کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@

این وبلاگ را دنبال کنید

سایت های مفید

تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ