طرز تهیه جوجه کباب یونانی

طرز تهیه جوجه کباب یونانی , جوجه کباب یونانی , کباب مرغ یونانی

جوجه کباب یونانی یا کباب مرغ یونانی یکی از انواع جوجه کباب های معروف در جهان است که از ترکیب گوشت مرغ و سبزیجات تهیه می شود. در این روش مرغ با مواد مخصوصی طعم دار می شود و به همراه سبزیجاتی مثل فلفل دلمه ای کباب می شود.

این کباب خوشمزه را می توانید به چند صورت درست کنید. روش اول استفاده از تابه است که راحت ترین و مرسوم ترین روش تهیه این کباب است ، روش دوم استفاده از فر و روش سوم هم استفاده از منقل ذغال است.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر جوجه کباب یونانی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری جوجه کباب یونانی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم جوجه کباب یونانی

  • سیر ۲ حبه
  • سینه مرغ ۶۰۰ گرم
  • پودر جعفری ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر اورگانو نصف قاشق سوپخوری
  • پودر آویشن ۱ قاشق سپخوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیموی تازه ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
  • نمک ، فلفل سیاه و سیخ چوبی به اندازه کافی


طرز تهیه جوجه کباب یونانی

ابتدا گوشت مرغ را بشویید سپس به قطعات مناسب ( به اندازه جوجه کباب ) خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه سیر را رنده کنید و به همراه پودر جعفری ، پودر آویشن و پودر اورگانو به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه کنید.

در مرحله بعدی آبلیموی تازه را به همراه روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند و تمام قسمت های گوشت مرغ را پوشش داده و طعم دار کنند.

پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید یک سلفون روی درب کاسه بکشید و آنرا به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مرغ کمی استراحت کند و طعم دار شود. پس از گذشت این زمان گوشت مرغ را از یخچال خارج کنید.

در ادامه فلفل دلمه ای ها را برای سیخ کردن به صورت مکعبی خرد کنید. پس از سیخ کردن هر قطعه مرغ یک تکه فلفل دلمه ای هم سیخ کنید به صورتی که بین هر دو قطعه گوشت مرغ یک قطعه فلفل دلمه ای قرار بگیرد.


پس از اینکه سیخ کردن گوشت مرغ به پایان رسید یک تابه مناسب از جنس تفلون یا چدن روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید در حدی که فقط تابه چرب شود. سپس سیخ ها را داخل تابه بچینید و اجازه دهید کباب شوند.

سیخ ها را چند بار بچرخانید تا کباب به صورت یکدست بپزد. می توانید برای خوشمزه تر شدن جوجه کباب یونانی از گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده هم استفاده کنید. پس از اینکه کباب آماده شد آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنید.


منبع: پارسی‌دی

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ