طرز تهیه سالاد ماکارونی

طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده با مرغ و کالباس , سالاد ماکارونی با قارچ مخصوص , xvc jidi shghn lh hv kd

سالاد ماکارونی یکی از سالادهای مجلسی و بسیار پرطرفدار است که علاوه بر اینکه به عنوان سالاد استفاده می شود در بعضی مجالس به عنوان پیش غذا هم سرو می شود. البته این سالاد را می توانید به عنوان یک غذای کامل هم مصرف کنید.

ما در این دستور کامل ترین آموزش سالاد ماکارونی را آماده کرده ایم ، سالاد ماکارونی را می توانید با مواد محدودتری هم تهیه کنید. مثلا در دستور زیر در صورت تمایل می توانید هویج ، سیب زمینی و نخود فرنگی را از مواد لازم حذف کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد ماکارونی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد ماکارونی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم سالاد ماکارونی

  • ژامبون ۳۰۰ گرم
  • خیارشور ۶ عدد
  • هویج کوچک ۲ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
  • ماکارونی فرمی ۳۰۰ گرم
  • سس مایونز به اندازه کافی
  • شوید خشک ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی


طرز تهیه سالاد ماکارونی

برای تهیه سالاد ماکارونی مجلسی ابتدا  سیب زمینی ها و هویج ها را می شوییم سپس در یک قابلمه قرار می دهیم و تا روی آن ها آب میریزیم و روی حرارت متوسط اجازه می دهیم تا به حدی پخته شوند که زمان مخلوط کردن با دیرگ مواد سالاد له نشوند.

بهتر است هویج و سیب زمینی کمی دندون گیر باشند و به طور کامل له نشوند. پس از آبپز شدن هویج ها و سیب زمینی ها را روی تخته میگذاریم و به شکل مربع های کوچک یا اصطلاحا نگینی خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم.


ماکارونی فرمی ها را در قابلمه ای می ریزیم و روی آن ها آب به مقداری می ریزیم که اگر هم بزنیم ماکارونی ها در آب شناور باشند و کم تر از نصف قاشق روغن مایع (برای اینکه ماکارونی ها به یکدیگر نچسبند) و کمی نمک نیز می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا حدودا ۱۰ دقیقه ( دقیق زمان پخت هر ماکارونی روی جلد آن نوشته شده برای اطمینان روی بسته بندی را مطالعه کنید ) بعد که پخته شد در آبکش می ریزیم تا آب اضافه آن کاملا خارج شود.

می توانیم در هنگامی که ماکارونی در حال پخت است ژامبون و خیار شورها را روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های مربع شکل یکدست خرد کنیم و زمانی که ماکارونی فرمی ها آبکش کردیم با هم به کاسه مواد اضافه می کنیم.


نخود فرنگی کنسروی و یا پخته شده از قبل را همراه با شوید خشک و فلفل سیاه و کمی نمک و سس مایونز به مواد سالاد ماکارونی اضافه می کنیم و با قاشق مواد را زیر و رو می کنیم تا خوب سس مایونز با مواد مخلوط شود.

(دقت کنید که با عجله و پیاپی مواد را مخلوط نکنید چون ممکن است مواد خرد یا له شوند پس به آرامی سالاد را مخلوط می کنیم) در آخر سالاد ماکارونی را در ظرف مورد نظر می ریزید و با ذرت،خیارشور و گوجه فرنگی تزئین می کنیم و روی آن را سلفون می کشیم و در یخچال می گذاریم تا خوب فرم بگیرد و بعد از ۱الی۲ ساعت آماده سرو است.نوش جان ، نکته اینکه اگر در ساعات طولانی قصد دارید سالاد را در یخچال بگذارید بهتر است سس آن را ۱الی ۲ ساعت قبل از مصرفتان به سالاد اضافه کنید تا سالاد تازگی خود را حفظ کرده باشد.


منبع: پارسی‌دی

تاکنون ۱ نظر برای این مطلب ثبت شده است .
مجید مجیدی ۱۶ شهریور ۹۸ | ۰۶:۰۴

بخش‌هایی از این نظر که با * مشخص شده، توسط مدیر سایت حذف شده است


سلام چطوری میتونم باهاتون ارتباط برقرار کنم ؟


*** **** ******* **** *** *******************

از طریق «نظر خصوصی» می‌توانید با ما در ارتباط باشید!
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ