طرز تهیه دلمه تخم مرغ

آموزش طرز تهیه دلمه تخم مرغ

مواد لازم

تخم مرغ آب پز : 6 عدد ، سس مایونز : یک چهارم فنجان ، خردل زرد : یک قاشق مرباخوری ، سرکه : یک قاشق مرباخوری ، فلفل و برگ جعفری : به میزان دلخواه

طرز تهیه

تخم‌مرغ ها را از عرض نصف کرده زرده‌ها را در آورید و در کاسه‌ای با چنگال له کنید

سس مایونز ، خردل ، نمک و فلفل را با هم مخلوط و بهم بزنید

سپس با قاشق این مواد را جای زرده‌های تخلیه شده بریزید و حفره‌ها را پر کنید

تا هنگام سرو حداکثر تا 24 ساعت درون ظرف در بسته‌ای درون یخچال بگذارید

در پایان با جعفری و فلفل تزئین کرده و سرو کنید

نکته : می‌توانید به مخلوط زرده ، پنیر فتا ، زیتون یا آراگانو‌ اضافه کنید


منبع: نمکستان

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ