طرز تهیه کیک اسفنجی

sponge cake

مواد مورد نیاز برای کیک:

  • ۱۲۵ گرم کره یا مارگارین نرم شده
  • ۱۲۵ گرم پودر شکر
  • ۲ تخم مرغ متوسط
  • ۱۲۵ گرم آرد الک شده


طرز تهیه:

۱- فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ فارنهایت گرم کنید.

۲- دو قالب کیک ۱۸ سانتی متری را با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید.

۳-کره را با شکر به هم بزنید تا سفید شود. از همزن برقی می توانید استفاده کنید.

۴- تخم مرغ ها را به هم بزنید.

۵- آرد را الک کنید و از قاشق فلزی بزرگ برای همزدن مخلوط استفاده کنید.

۶- مخلوط باید یک شکل باشد و در صورت نیاز کمی شیر به آن بیفزایید.

۷- مخلوط را در قالب ها بریزید و روی آن ها را صاف کنید. ۲۵-۲۰ دقیقه کیک ها را بپزید تا با وارد کردن سیخ یا چنگال در آن از پخته شدن آنها اطمینان پیدا کنید. کیک را ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.

۸-کیک ها را با مربا، تکه های لیمو یا خامه ی زده و آلو تزئین یا به طور ساده سرو کنید.


منبع: هنرفردا

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ