۱- فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ فارنهایت گرم کنید.
۲- دو قالب کیک ۱۸ سانتی متری را با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید.
۳-کره را با شکر به هم بزنید تا سفید شود. از همزن برقی می توانید استفاده کنید.
۴- تخم مرغ ها را به هم بزنید.
۵- آرد را الک کنید و از قاشق فلزی بزرگ برای همزدن مخلوط استفاده کنید.
۶- مخلوط باید یک شکل باشد و در صورت نیاز کمی شیر به آن بیفزایید.
۷- مخلوط را در قالب ها بریزید و روی آن ها را صاف کنید. ۲۵-۲۰ دقیقه کیک ها را بپزید تا با وارد کردن سیخ یا چنگال در آن از پخته شدن آنها اطمینان پیدا کنید. کیک را ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
۸-کیک ها را با مربا، تکه های لیمو یا خامه ی زده و آلو تزئین یا به طور ساده سرو کنید.
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@