طرز تهیه همبرگر شکم پر دوبل

آموزش طرز تهیه همبرگر شکم پر دوبل

مواد لازم

گوشت چرخ کرده  :   300 گرم

پنیر موزارلا : 50 گرم

گوجه فرنگی :  2 عدد

کاهو یا سبزی : به دلخواه

پیاز : 1 عدد

نمک و فلفل : به مقدار لازم


طرز تهیه

گوشت چرخ‌کرده را با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب ورز دهید. سپس آن را برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. بعد از یک ساعت نصف گوشت چرخ کرده را پهن کنید و روی آن پنیر ، گوجه ، سبزی  و کاهو بگذارید. گوشت آماده را به اندازه یک همبرگر پهن کنید حالا نصف دیگر گوشت را که جدا کرده‌اید اندازه گوشت پایینی روی آن بگذارید و با کمی آب ولرم دور گوشت را ببندید تا مواد داخل آن بیرون نریزد. همبرگرتان را در کمی روغن سرخ کنید یا روی کباب پز تنوری اش کنید. آن را درون نان همبرگر بگذارید و با سس مورد علاقه‌تان همبرگر دوبل را نوش جان کنید.


منبع: نمکستان

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ