طرز تهیه سالاد نودل و بادام زمینی

مواد لازم جهت تهیه سالاد نودل و بادام زمینی برای 4 نفر

نودل 400 گرم
باقلا سبز 1 لیوان
کره بادام زمینی 1/2 لیوان
سرکه سیب 2 قاشق غذا خوری
سویا سس 1 قاشق غذا خوری
زنجبیل 2 قاشق غذا خوری
روغن کنجد 1 قاشق چای خوری
سس تند 1 قاشق چای خوری
مرغ 1 لیوان
خیار 2 عدد
پیازچه 1/2 لیوان


طرز تهیه

در قابلمه ای که آب آن در حال جوشیدن است ابتدا نودل و باقلاها را اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت 6 الی 7 دقیقه بجوشد و آبپز شود.

در ظرفی جداگانه کره بادام زمینی را بهمراه سرکه، روغن کنجد، سویا سس،سس تند و زنجبیل خرد شده و نمک با هم مخلوط کرده و کمی هم می زنیم تا سس یکنواخت شود.

نودل و باقلا را بعد از پخته شدن و آبکش کردن به سس اضافه کرده و همه ی مواد را به همراه خیار و پیازچه ریز خرد شده با هم به خوبی مخلوط می کنیم.

مرغهای پخته شده را ریش ریش کرده و در بشقابی که سالاد را سرو می کنیم روی مواد می ریزیم و به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا خنک شود و بعد سالاد را سرو می کنیم.


منبع: باماکوک

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ