طرز تهیه سالاد تبوله

مواد لازم

بلغور گندم 2/3 لیوان
پیاز 2/3 لیوان خرد شده
جعفری 1 و 1/2 لیوان خرد شده
پیازچه 1/2 لیوان خرد شده
گوجه فرنگی 2/3 لیوان خرد شده
آبلیمو 1/4 لیوان
دارچین 1/4 قاشق چای خوری
روغن زیتون 1/4 لیوان
برگ نعناع 1/2 لیوان تازه خرد شده و یا 1 قاشق چای خوری نعناع خشک
نمک
به میزان لازم


طرز تهیه

تمامی مواد این سالاد باید بسیار ریز خرد شوند ...بلغور را در 2 لیوان اب جوش میخیسانید تا نرم شود ..سپس از صافی رد میکنید.
 
در ظرف بزرگی پیاز وپیاز چه ونمک و دارچین و نعناع و ابلیمو را باهم مخلوط کرده و هم میزنید.
 
حالا بلغور ها میریزید و جعفری ها را اضافه میکنید .گوجه ها را بسیار ریز کرده و به مواد میافزایید.
 
در اخر روغن زیتون را ریخته و حسابی مخلوط میکنید.
 
سالاد تبوله در لبنان با کاهو سرو میشود .شما هم میتوانید همین تزیین را بکار ببرید.


منبع: باماکوک

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ