مواد لازم برای طبخ کوکوی ذرت
کنسرو ذرت : 350 گرم ، آرد : 3 قاشق سوپخوری ، تخم مرغ : 1 عدد ، پودر گشنیز : 1 قاشق چایخوری ، پودر کاری : 1 قاشق چایخوری ، پیازچه : 2 ساقه ، پیاز : 1 عدد کوچک ، سیر : 2 حبه ، پیکینگ پودر : نصف قاشق چایخوری ، نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز و سیر را ریز خرد کرده با ذرت مخلوط کنید و پیازچه ریز شده را نیز اضافه کنید. سپس ادویه ، نمک ، فلفل ، آرد و پکینگ پودر را اضافه نموده مخلوط می کنیم. تخم مرغ را اضافه کرده و میکس می کنیم و کوکو ها را در روغن سرخ می کنیم. می توانید به وسیله هویج و سبزیجات تازه می توانید کوکوها را تزئین نمایید
منیع: نمکستان