سوپ شلغم از جمله سوپ های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی در فصل زمستان است که بیشتر برای تقویت بدن تهیه می شود. این سوپ علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای درمان و پیشگیری از سرماخوردگی نیز بسیار مناسب است.
ابتدا آب مرغ را در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس جو پرک را نیز به آن می افزاییم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ الی۲۰ دقیقه جو پرک در آب مرغ بپزد. (در قابلمه را نمی گذاریم چون جو سر می رود)
هویج ها را با پوست کن تمیز می کنیم سپس میشوییم و یا با رنده ریز رنده میکنیم و یا روی تخته به صورت نگینی خرد می کنیم که این مورد کاملا سلیقه ای است. کرفس را نیز میشوییم و روی تخته ریز ریز خرد میکنیم.
سپس هویج و کرفس خرد شده را نیز به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم و فلفل را نیز روی مواد به هر میزان که تمایل داریم میپاشیم.شلغم ها را پوست میگیریم و میشوییم و روی تخته نگینی خرد میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم
و صبر میکنیم با حرارت کم خوب مواد سوپ بپزد.جعفری را نیز میشوییم و روی تخته ریز خرد میکنیم. گه گاه سر میزنیم تا ببینیم شلغم های خرد شده نرم شده اند یا نه.اگر نرم بودن نمک میپاشیم و سپس جعفری را اضافه میکنیم و (اینکار باعث میشود رنگ سبز جعفری در هنگام پخت کم تر تغییر کند)
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@