طرز تهیه همبرگر

طرز تهیه همبرگر ذغالی , طرز تهیه همبرگر در فر , hamberger , ilfv'v

همبرگر یکی از قدیمی ترین و پرطرفدارترین غذاهای فست فودی محسوب می شود که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته شده است. محبوبیت همبرگر در جهان خیلی زیاد است و به همین دلیل برگرهای دیگر مثل چیز برگر ، چیکن برگر و … به وجود آمدند.

همبرگر در کشور عزیزمان ایران هم از محبوبیت بسیار زیادی برخوردا است و از غذاهای فست فودی محسوب می شود که کمتر کسی را می توانید پیدا کنید که آن را نپسندد. در صورتی که منع مصرف گوشت دارید می توانید همبرگر را با سویا درست کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر همبرگر تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری همبرگر تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم همبرگر

  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ عدد
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • نان همبرگر ۴ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
  • آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی


طرز تهیه همبرگر

ابتدا پیاز را پوست میگیریم سپس آنرا میشوییم و با قسمتی از رنده که خوب پیاز را ریز ریز می کند رنده می کنیم و در صافی میریزیم و با قاشق رو ی پیاز را فشار میدهیم تا کاملا آب آن خارج شود ( می توانید با فشار دست آب پیاز را بگیرید. )

در ادامه پوست سیر را می گیریم و آنرا هم با رنده ریز رنده می کنیم. گوشت چرخ کرده ( بهتر است از گوشتی استفاده کنید که چربی زیادی نداشته باشد ) را روی سطح صافی مانند تخته گوشت پهن می کنیم سپس پیاز ، سیر رنده شده را روی گوشت میریزیم.

در ادامه تخم مرغ را در کاسه ای کوچک می شکنیم ( برای اینکه مطمئن شویم تخم مرغ سالم است ) و روی گوشت میریزیم سپس مقداری  نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می کنیم و گوشت را به همراه موادی که روی آن ریخته ایم خوب ورز میدهیم

پس از آنکه مایه همبرگر را خوب ورز دادیم آرد سوخاری را کم کم روی آن می پاشیم و مخلوط می کنیم ( اگر دیدیم که مایه همبرگر هنوز شل است می توانیم یک قاشق دیگر آرد سوخاری اضافه کنیم ) تا مواد منسجمی با بافت کمی سفت داشته باشیم.


البته این نکته نیز بسیار مهم است که اگر آرد سوخاری به مقدار زیادی روی مواد بریزیم در پایان همبرگر سفتی خواهیم داشت. مایه همبرگر را به ۴ قسمت تقسیم میکنیم و هر۴ قسمت را با دست گرد میکنیم و پلاستیک فریزر را از وسط نصف میکنیم

و روی تخته آشپزخانه میگذاریم و هر قسمت از همبرگر را روی یک نصف پلاستیک میگذاریم و با دست آن را بشکل یک دایره پهن میکنیم،(دقت کنید نه خیلی پهن باشد که داخل آن سرخ نشود و نه آنفدر نازک که زود همبرگر بسوزد)

و روی آن نیز پلاستیک میکشیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار میدهیم. سپس داخل تابه روغن بسیار کمی میریزیم و حرارت را کم میکنیم تا به مرور زمان داغ شود سپس روی پلاستیک همبرگر را بر میداریم

و سریع آن را داخل تابه می گذاریم ، ابتدا کمی گوشت آب می اندازد کمی حرارت را بیشتر میکنیم تا آب آن خشک شود و همبرگر سرخ شود ، سپس همبرگر را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

شما اگر کباب پز نیز داشته باشید میتوانید از آن استفاده کنید. در آخر که همبرگرها سرخ شدن به تعداد آنها نان باگت آماده میکنیم و داخل آن را سس میزنیم(هر نوعی که تمایل دارید)و با همبرگر،خیارشور،کاهو و گوجه پر میکنیم و نوش جان میکنید.


منبع: پارسی‌دی

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ