کشک و بادمجان یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که به عنوان یک غذای حاضری بسیار خوشمزه شناخته میشود. این غذای خوشمزه از بادمجان ، کشک ، پیاز و سیر تهیه می شود و به همراه نان سرو میشود.
ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود ،در ادامه بادمجان ها را از وسط نصف میکنیم و روی آنها کمی نمک میپاشیم و میگذاریم تا آب اضافی آنها خارج شود و با یک دستمال تمیز روی آنها را خشک میکنیم
( پاشیدن کمی نمک روی بادمجان ها باعث جذب کمتر روغن و رفع تلخی بادمجان ها می شود ) در داخل تابه ای روغن میریزیم و صبر میکنیم تا داغ شود سپس بادمجان ها را در آن میچینیم تا سرخ شود و بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود،
آنگاه با گوشت کوب دستی یا برقی خوب له می کنیم.سیر و پیاز ها را پوست میگیریم و میشوییم و در تابه ای که قصد داریم کشک و بادمجان را درست کنیم مقداری روغن میریزیم و اجازه میدهیم تا کمی داغ شود بعد سیر ها را در آن سرخ میکنیم
و در بشقابی میریزیم و سپس پیاز ها را با چاقو خلالی کرده و در تابه میریزیم و تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود در همین لحظات که پیاز در حال طلایی شدن است روی شعله کوچک شیر داغ کن را میگذاریم و حدودا ۲قاشق روغن در آن میریزیم
و کمی صبر میکنیم تا تقریبا داغ شود سپس نعناع را داخل روغن میریزیم و هم می زنیم حدودا ۱ دقیقه و سپس از روی حرارت بر میداریم تا نسوزد. آن وقت پیاز را نگاه میکنیم اگر طلایی شده بود مقداری از آن را بر میداریم تا برای تزئین استفاده کنیم
و مقداری از سیر داغ را به پیاز داغ می افزاییم و کمی از نعناع داغ را به همراه،بادمجان له شده و نمک و فلفل اضافه میکنیم و تفت می دهیم و مقداری از مغز گردو ها را برای تزئین بر میداریم و باقی آن را در تابه میریزیم و با مواد مخلوط می کنیم.
حرارت را کم میکنیم تا مواد به روغن بیفتد.کشک اگر سفت بود با کمی آب رقیق میکنیم و به تابه اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا کشک با مواد مخلوط شود و در تابه را میگذاریم تا آب آن کاملا خشک شود
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@