تخم مرغ آب پز : 6 عدد ، سس مایونز : یک چهارم فنجان ، خردل زرد : یک قاشق مرباخوری ، سرکه : یک قاشق مرباخوری ، فلفل و برگ جعفری : به میزان دلخواه
تخممرغ ها را از عرض نصف کرده زردهها را در آورید و در کاسهای با چنگال له کنید
سس مایونز ، خردل ، نمک و فلفل را با هم مخلوط و بهم بزنید
سپس با قاشق این مواد را جای زردههای تخلیه شده بریزید و حفرهها را پر کنید
تا هنگام سرو حداکثر تا 24 ساعت درون ظرف در بستهای درون یخچال بگذارید
در پایان با جعفری و فلفل تزئین کرده و سرو کنید
نکته : میتوانید به مخلوط زرده ، پنیر فتا ، زیتون یا آراگانو اضافه کنید
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@