املت فرانسوی یکی از انواع املت های خوشمزه و پر طرفدار در جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد. این املت خوشمزه به دلیل طعم و ظاهر خوبش در سرا تا سر جهان فراگیر شده است.
ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم سپس روی تخته به صورت حلقه ای برش می دهیم فقط دقت کنید خیلی حلقه ها باریک نباشند زیرا اگر نازک باشند در زمان تفت دادن له می شوند. در ادامه فلفل دلمه ای را نیز می شوییم و حلقه ای خرد می کنیم.
قارج ها را نیز با یک دستمال تمیز می کنیم اگر پوست آن زخیم بود می گیریزم و آبکش می کنیم و به صورت ورقه ورقه خرد میکنیم.در تابه ای کمی روغن می ریریزیم و قارچ ها را در ان تفت می دهیم و سپس فلفل دلمه ای و در آخر گوجه فرنگی ها را اضافه می کنیم
و تفت می دهیم ذکر این نکته مهم است که نباید بگذاریم قارچ ها آنقدر تفت بخورند که ظاهرشان خراب شود همین که کمی نرم و سرخ شوند کفایت می کند. مواد سرخ شده را در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم. در پیاله ای ابتدا هر یک عدد تخم مرغ را می شکنیم
اگر سالم بود در کاسه ای می ریزیم و همگی آن ها را هم می زنیم تا یکدست شوند سپس نمک ، فلفل سیاه روی آن ها می پاشیم. در تاب های بزرگ (ترجیحا نچسب باشد) روغن می ریزیم و زیر حرارت را کم می کنیم تا داغ شود و سپس تخم مرغ ها را در روغن می ریزیم
و درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۲ الی ۳ دقیقه تخم مرغ ها به صورت یکدست پخته شوند. سپس موادی که کنار گذاشته بودیم را(گوجه فرنگی،قارچ،فلفل دلمه ای تفت داده شده)را روی نصف دایره تخم مرغ داخل تابه می ریزیم
و نصف دیگر تخم مرغ را روی مواد بر می گردانیم و درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۲ دقیقه دیگر آماده شود. شما می توانید در داخل مواد وسط املت از کالباس و سوسیس نیز استفاده کنید.املت فرانسوی آماده شده را در بشقاب بکشید و با نان تازه سرو کنید. نوش جان!
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@