کوکو برنج یکی از انواع کوکوهای ساده و خوشمزه ایرانی است که می توانید مانند انواع کوکوها به صورت فوری آنرا تهیه کنید. برای تهیه این کوکیو خوشمزه می توانید از برنج هایی که از قبل پخته اید و مصرف نشده اند استفاده کنید.
ابتدا سیب زمینی را در قابلمه ای کوچک مانند یک شیر داغ کن می گذاریم و تا روی آن آب می ریزیم و روی حرارت متوسط می گذاریم تا نیم پز شود. برنج پخته شده را با چرخ گوشت یا غذاساز و یا با گوشتکوب له می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم.
پیازچه ها را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قار می دهیم تا آب آن خارج شود سپس روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و به برنج اضافه می کنیم و بعد تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و اگر سالم بودند در کاسه برنج می ریزیم.
زعفران،فلفل،نمک،زردچوبه،پودر سیر و پودر سوخاری را نیز روی مواد می ریزیم و همگی مواد را با هم زیر و رو می کنیم. به سیب زمینی با چاقو برشی می زنیم و اگر نیم پز شده بود شعله را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا سیب زمینی خنک شود و پوست آن را می گیریم و رنده ریز می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.
اگر تمایل داشته باشید می توانید زرشک،جعفری و گشنیز خرد شده نیز در این مرحله به مایه کوکو اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط می کنیم تا مایه کوکو یکدست و کمی سفتی داشته باشیم. در تابه ای روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا روغن کم کم داغ شود،سپس به اندازه فلافل از مایه کوکو بر می داریم و با دو کف دست دایره ای درست می کنیم(هر مدلی که تمایل ذارید به کوکو ها فرم دهید) و در روغن می اندازیم.
اگر مشاهده کردید که کوکو در حال باز شدن است ۱ عدد تخم مرغ را بشکنید و سفیده آن را در کاسه ای بریزید و کنار دستتان قرار دهید و قبل از برداشتن مایه ابتدا دست خود را در آن بزنید و سپس از مایه بردارید و فرم دهید. اینکار باعث می شود کوکوهای شما یکدست و سالم سرخ شوند. در ادامه هر دو سمت کوکو ها را سرخ می کنیم و روی دستمال کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافه آن را جذب کند. کوکوهای برنج را در دیس بکشید و با نان سرو کنید. نوش جان!
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@