۱- مایه اصلی را درست کنید: آرد را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و در آن مایه خمیر و نمک بریزید. حدودا به اندازه یک آب معدنی کوچک (کمی کمتر) آب گرم و سپس روغن زیتون اضافه کنید و با یک قاشق چوبی بهم بزنید تا یک خمیر نرم و نسبتا مرطوب داشته باشید. خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز دهید تا خوب صاف و هموار شود و با یک دستمال بپوشانید و کنار بگذارید. اگر دوست دارید میتوانید خمیر را برای بهتر شدن همان طور رها کنید.
۲- سس را درست کنید: پاستا را مخلوط کنید، ریحان و سیر خرد شده را با هم مخلوط کنید، حال موقع طعم دادن است. آن را در دمای اتاق بگذارید و شروع به شکل دادن به آن کنید.
۳- خمیرتان را ورز دهید: اگر میخواهید خمیر تان بهتر باشد، آن را به آرامی وزر داده و سپس در دو توپ تقسیم کنید. بر روی یک سطح آردی، خمیر را به صورت دایره های ۲۵ سانتی متری با استفاده از میله پهن کنید. خمیر باید خیلی نازک باشد تا در فر شروع به بالا آمدن کند.
۴- گذاشتن و پخت: فر را تا ۲۴۰ درجه سلسیوس گرم کنید. یکی از حلقه های پیتزا را در قفسه بالای آن قرار دهید. سس را بر روی پایهها با پشت یک قاشق بریزید. با پنیر و گوجهفرنگی و ریختن روغن زیتون، پیتزا را تزیین کنید. یک پیتزا را روی ورقه پخت خود قرار دهید، در بالای ورق یا سینی داغ شده بگذارید . به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا ترد شود. پیتزا را با کمی روغن زیتون و برگهای ریحان در صورت استفاده سرو کنید. مراحل را برای پیتزا باقی مانده تکرار کنید.
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@