طرز تهیه سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی , دستور سالاد تبوله عربی , shghn jf,gi

سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای عربی معروف در جهان است که اصالت آن متعلق به کشور لبنان می باشد. این سالاد خوشمزه از کالری پایینی برخوردار است و به همین جهت برای کسانی که به دنبال کاهش وزن و رژیم لاغری هستند بسیار مفید است.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد تبوله تهیه کنید.

مواد لازم سالاد تبوله

  • خیار ۱ عدد
  • بلغور ½ لیوان
  • پیازچه ½ لیوان
  • جعفری ۱٫۵ لیوان
  • آب جوش ¾ لیوان
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی


طرز تهیه سالاد تبوله

ابتدا بلغور را داخل یک کاسه می ریزیم و روی آن ۱ قاشق غذاخوری زیتون می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا روغن کاملا بخورد بلغورها برود و بعد آب جوش روی آن می ریزیم و درب کاسه را با پلاستیک سلفون می پوشانیم تا به مدت ۱۵ دقیقه  همین طور بماند.

سپس برای هدر نرفتن زمان پیازچه و جعفری را می شوییم و روی تخته ساطوری می کنیم و خیار را می شوییم و به صورت عمودی و افقی روی آن برش می زنیم تا خیار به صورت مربع های کوچکی شوند(مانند مدل سالاد شیرازی برش می دهیم)

و گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و ریز خرد می کنیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه سلفون را بر می داریم و آب اضافه آن را بیرون می ریزیم و آبکش می کنیم و در ظرف سالاد خوری می ریزیم و مواد خرد شده را به آن اضافه می کنیم

و مخلوط می کنیم و زیتون باقی مانده را روی مواد می ریزیم و نمک،فلفل سیاه،آبلیمو روی مواد می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یکدست و طعم دار شوند. نوش جان!


منبع: پارسی‌دی

تاکنون ۱ نظر برای این مطلب ثبت شده است .
مریم ۱۰ مهر ۹۸ | ۲۳:۵۳

بخش‌هایی از این نظر که با * مشخص شده، توسط مدیر سایت حذف شده است

اسمش رو زیاد شنیدم ولی تا الان نخوردم ببینم چه مزه ای هستش ولی مثل اینکه تهیه ش راحته

---

*******

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ