طرز تهیه کیک خانگی سفید

مواد لازم:

  • ۱ فنجان شکر
  • نصف فنجان کره
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۲ قاشق چای خوری وانیل
  • یک و نیم فنجان آرد همه منظوره
  • دو قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • نصف فنجان شیر

طرز تهیه:

۱- گاز را از قبل، تا ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) حرارت دهید. روغن و آرد را دریک ماهی‌تابه حدود ۲۰ در ۲۰ سانتی یا یک ماهی‌تابه مخصوص کیک بریزید.
۲- در یک کاسه متوسط، خامه و کره را به هم بزنید. تخم‌مرغ‌ها را یک به یک و سپس وانیل را اضافه و به هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و به مخلوط خامه ای اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. در نهایت آن را در شیر به هم بزنید تا وقتی که خمیر نرم شود. خمیر را در ماهیتابه آماده کنید.
۳- برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده بگذارید تا بپزد. اگر کیک کوچک بود، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه.


نکات:

ورقه آلومینیوم می‌تواند برای مرطوب نگه داشتن غذا استفاده شود، آن غذا را به صورت یکنواخت وهموار می پزد، وتمیز کردن آن آسان تر است.

ارزش غذایی:

برای هر وعده: ۲۰۹ کالری، ۸.۹ گرم چربی؛ ۲۹.۴ گرم کربوهیدرات، ۳.۱ گرم پروتئین، ۵۲ میلی‌گرم کلسترول، ۱۴۲ میلی‌گرم سدیم. تغذیه کامل


منبع: هنرفردا

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ