کوکو گردو یکی از انواع کوکوهای سنتی و قدیمی ایرانی است که بیشتر به عنوان عصران یا صبحانه سرو می شود. این کوکوی خوشمزه بر خلاف دیگر کوکوهای ایرانی طعمی شیرینی دارد و به همین جهت شباهت هایی به شیرینی گردویی دارد.
ابتدا گردو ها را در آسیاب خرد می کنیم و در کاسه ای مناسب می ریزیم سپس آرد برنج را به آن اضافه می کنیم،و سپس بکینگ پور ، وانیل و دارچین را نیز می افزاییم و در پیاله ای تخم مرغ را می شکنیم و به مواد اضافه می کنیم
و
مواد را مخلوط می کنیم تا منسجم شوند. یک تابه مناسب را روی حرارت کم قرار
می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و زمانی که داغ شد مقداری از مایه کوکو
را در روغن می ریزیم و با یا قاشق روی آن را صاف می کنیم و اطراف مایه را مرتب می کنیم. یا می توانیم کف دست یا با قالب هر شکلی
که تمایل داریم به کوکو بدهیم و در روغن سرخ کنیم.سپس کوکوها را بر می
گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود.
قابلمه ای را روی حرارت می گذاریم و آب و شکر را داخل آن می ریزیم و صبر می کنیم تا شکر در آب حل شود و سپس زعفران دم کرده را می افزایییم و صبر می کنیم تا شربت غلیظ شود. شربت قوام یافته را روی کوکو ها می ریزیم تا جذب آن ها شود. نوش جان!
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@