طرز تهیه کیک رنگین کمانی

کیک رنگین کمانی

مواد لازم:

کیک:

  • ۲ جعیه کیک وانیلی آماده (هر نوع کیک آماده ای که دوست دارید و در همه سوپرمارکت ها موجود هست)
  • ۲ پیمانه آب
  • ۱ فنجان روغن گیاهی
  • ۶ عدد تخم‌مرغ
  • ۲ بسته رنگ خوراکی (از رنگ هایی که دوست دارید کیک تان بگیرد)


خامه کره ای روی کیک:

  • ۱ فنجان روغن ترد کننده
  • ۱ فنجان کره ، نرم شده
  • یک کیلو پودر شکر
  • ۲ قاشق چای خوری وانیل
  • ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری شیر

مراحل:

۱- فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و سینی (یا ماهی تابه ای که قرار است کیک را در آن قرار دهید) را با اسپری آشپزی، اسپری کنید .

۲- در یک کاسه بزرگ، کیک، آب، روغن و تخم‌مرغ با مخلوط کن (سرعت کم) و سپس بر روی سرعت متوسط، دو دقیقه مخلوط کنید. و گاه به گاه کاسه را تمیز کنید. کره را به طور مساوی بین ۶ کاسه کوچک، در حدود یک تا یک سوم فنجان در هر کدام تقسیم کنید.

۳-با استفاده از رنگ غذاها، در یک کاسه خمیر آبی، در یک کاسه خمیر قرمز، در یک کاسه خمیر سبز و … را درست کنید. خمیر نارنجی را با استفاده از مخلوط قرمز و زرد و خمیر بنفش را با استفاده از رنگ آبی و قرمز بسازید.

۴- سه تا از رنگ هایی که به شکل خمیر درآورده اید را داخل ماهی تابه ها بریزید و بعد هم سه تای دیگر راروی آن قرار دهید.

۵- پخت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه را برای فر تنظیم کنید. پس از پخت ماهی تابه ها را بیرون بکشید. ۱۰ دقیقه بگذارید سرد شوند.

۶-ماهی تابه ها را بشویید. ۳ کیک باقی مانده را هم به روش بالا بپزید و سرد کنید.

۷-در یک کاسه بزرگ، روغن ترد کننده و کره را با مخلوط کن (سرعت متوسط) حدود دو دقیقه، مخلوط کنید. با سرعت کم، و به تدریج با شکر پودری مخلوط کنید. وانیل را اضافه کنید. همزمان یک قاشق سوپ خوری شیر هم اضافه کنید، تا زمانی که رویه خامه ای صاف شود آن را هم بزنید. با سرعت بالا تا زمانی که نرم و صاف شود، بهم بزنید.

۸-در صورت نیاز، دور کیک را صاف و تمیز کنید. در سینی مخصوص سرو، یک لایه کیک بنفش قرار دهید و بعد با رویه خامه ای پخش بپوشانید. این کار را با لایه‌های آبی، سبز، زرد، نارنجی و قرمز تکرار کنید. روکش نرمی از رویه خامه ای را در بالا و اطراف کیک پخش کنید تا به لایه ها مهر و موم شده و بچسبد.

نکات مهم

برای یک رنگ قرمز عمیق‌تر، یک قاشق چای خوری و یا دو قاشق چایخوری ” کاکائو پخته شیرین نشده ” را به خمیر قرمز اضافه کنید. برای محافظت بهتر در برابر کیک که به ماهی تابه چسبیده، خطوط ماهی تابه با استفاده از کاغذ پوستی آشپزی جدا کننده برای مناسب کردن ماهی‌تابه استفاده می‌شود.


منبع: هنرفردا

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ