کیک مکزیکی یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که همانطور که از نامش مشخص است ، اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد. این کیک خوشمزه شباهت زیادی به کیک اسفنجی دارد و می توان از آن به عنوان یک میان وعده خوشمزه استفاده کرد.
برای تهیه کیک مکزیکی ابتدا نشاسته ذرت،پودر کاکائو،بکینگ پودر را با آرد مخلوط می کنیم و ۳ مرتبه الک می کنیم و تخم مرغ ها را جداگانه اول در پیاله ای می شکنیم و زرده را از سفیده آن جدا می کنیم و سفیده ها را در کاسه بزرگ می ریزیم
و زرده ها را در کاسه ای می ریزیم و کنار می گذاریم و با همزن برقی
سفیده ها را خوب هم می زنیم تا کاملا فرم بگیرد و ۲ قاشق شکر به آن اضافه
می کنیم و مجددا هم می زنیم و بعد زرده ها را در ظرف بزرگی می ریزیم
و همراه با باقی شکر و وانیل با همزن برقی خوب هم می زنیم تا کشدار شود و آب جوش نیز به آن اضافه می کنیم و با دور متوسط به همزدن ادامه می دهیم تا زرده ها به دوبرابر حجم اولیه شان برسند و روغن را می افزاییم
و بعد از آن مخلوط آرد و بیکینگ پودر و …. که الک کردیم را اضافه می کنیم و با قاشق با مواد مخلوط می کنیم و در آخر سفیده های فرم گرفته تخم مرغ را نیز به مواد اضافه می کنیم و به صورت دورانی با هم مخلوط می کنیم.
پس از آماده شدن مایه کیک کف یک قالب ۲۰ سانتی متری کاغذ روغنی قرار می
دهیم و یا با قلمو کف قالب را چرب می کنیم(البته که کاغذ روغنی بهتر است و
کیک راحت تر بیرون می آید)و مایه کیک را در قالب می ریزیم و در فر قرار می
دهیم
تا با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه کیک پخته شود.البته برای اینکه از پخت صد در صد کیک مطمئن شویم می توانیم یک عدد خلال را داخل کیک فرو کنید و اگر از مایه کیک به آن نچسبید مطمئن شوید که کیک پخته است.
بعد از ۳ دقیقه کیک را پس از اینکه به طور کامل پخت بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا خنک شود. بهتر است کیک را یک روز بعد برای سرو آماده کنید. به این صورت که فردای روزی که کیک را آماده می کنیم از وسط برش می زنیم
و با نسکافه فوری روی آن را می پوشانیم و لای کیک را با خامه قنادی آغشته می کنیم و با انواع مغز پسته ، گردو و یا میوه روی خامه را پوشش می دهیم و اطراف کیک را نیز با خامه فرم گرفته لایه کشی می کنیم. نوش جان!
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@