طرز تهیه هات داگ

هات داگ , کالری هات داگ , طرز تهیه هات داگ , ihj nh'

هات داگ یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین ساندویچ ها در کل جهان است که اصالت آن مانند ساندویچ پرطرفدار همبرگر به کشور آلمان تعلق دارد. این غذای خوشمزه در دسته بندی غذاهای فست فودی قرار می گیرد و به همین دلیل برای زمان هایی که وقت کافی برای آشپزی ندارید مناسب است.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر هات داگ تهیه کنید.

مواد لازم هات داگ

  • کاهو ۴ برگ
  • خیارشور ۶ عدد
  • قارچ درشت ۴ عدد
  • نان ساندویچ ۴ عدد
  • گوجه فرنگی تازه ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • پنیر ورقه ای موزارلا ۴ عدد
  • سوسیس هات داگ ۴ عدد
  • سس فرانسوی به اندازه کافی


طرز تهیه هات داگ

ابتدا قارچ ها را با یک دستمال نمدار به خوبی تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم و روی تخته ورقه ورقه برش می دهیم و در تابه کمی روغن می ریزیم و کمی که داغ شد قارچ ها را در روغن می ریزیم و تفت می دهیم.حرارت را زیاد می کنیم

تا آب آن ها سریع تبخیر شده و سرخ شوند و بعد تابه را کنار می گذاریم. سپس سوسیس ها را روی تخته قرار می دهیم و ابتدا و انتهای سوسیس را به اندازه ۲ سانت از وسط برش می زنیم و بعد به صورت مارپیچ با چاقو روی آن برش سطحی می زنیم

و در تابه ای  روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و بعد حرارت را ملایم می کنیم و ابتدا ۲ تا سوسیس را در تابه قرار می دهیم و تابه را از دسته می گیریم و کمی تکان می دهیم تا سوسیس ها کاملا در روغن قل بخورند

و بعد ۲ تا سوسیس دیگر را اضافه می کنیم و مجددا دسته تابه را می گیریم و تابه را تکان می دهیم تا سوسیس ها در روغن غلطت بخورد و زمانی که رنگ سوسیس ها تغییر کرد حرارت را کم می کنیم تا سوسیس ها مغز پخت شوند.

بالای نان ها برش می زنیم و داخل آنها  را خالی می کنیم و (کف نان ها را سس فرانسوی می زنیم ) گوجه فرنگی ها را می شوییم و حلقه حلقه برش می دهیم و در نان قرار می دهیم و خیارشور و کاهوها را نیز خرد می کنیم

و در نان می گذاریم و قارچ های سرخ شده را نیز می افزاییم و هاگ داگ ها که سرخ شدن داخل نان قرار می دهیم و یک ورقه پنیر روی آن می گذاریم تا داغی سوسیس آن را آب کند و با سس فرانسوی و یا هر نوع سس دلخواهتان نوش جان کنید.


نان مخصوص ساندویچ هات داگ

برای تهیه ساندویچ هات داگ به طور متداول از نان ساندویچی معمولی ( نان باگت یا تنوری ) استفاده می شود ، البته در صورتی که نان ساندویچی معمولی در دسترس نداشته باشید می توانید از نان ساندویچی گرد مخصوص همبرگر یا حتی نان لواشی هم استفاده کنید.


منبع: پارسی‌دی

تاکنون ۱ نظر برای این مطلب ثبت شده است .
مخ سوخته ۲۸ مهر ۹۸ | ۱۹:۳۵

سلام

لطفا از این غذا هایی که میشه سریع و با مواد دم دستی آماده کرد بیشتر بذارید

 

حتما!
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ