سالاد میگو یکی از انواع سالادهای معروف و پر طرفدار در سراسر جهان است که در کشور عزیزمان ایران هم از جایگاه خاصی برخوردار است. سالاد میگو را می توانید در مهمانی های خود به عنوان یک سالاد خاص جایگزین سالادهای مرسوم مثل سالاد فصل و سالاد ماکارونی کنید.
تمام مواد لازم ذگر شده برای سس به جز روغن زیتون را داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید تا یکدست شوند. در آخر روغن زیتون را اضافه کنید و میکس کردن مواد را ادامه دهید تا سس سالاد یکدست شود. پس از آماده شدن سس آنرا در یخچال قرار دهید تا منسجم شود.
ابتدا میگوها را تمیز می کنیم و اگر میگوها را تمیز کرده تهیه کرده اید فقط رگ سیاه آن است که باید بیرون بیاوریدو بسیار هم راحت است.در پشت میگو یک رگ تیره است که کاملا مشخص است با نوک چاقو یک برش سطحی می زنیم
و سیاه رگ را بیرون می کشیم و با انگشت می گیریم و تمام رگ تیره را
بیرون می آوریم ، سپس میگوها را با آب سرد می شوییم. اگر میگوها یخ زده اند
قبل از اینکه آن ها را تمیز کنید در آب نمک خیس کنید تا تازه شوند.
میگوها را در قابلمه ای قرار می دهیم و ۱ لیوان آب روی آن ها می ریزیم و
کمی نمک،فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و لیمو ترش را از وسط نصف می کنیم و
هسته های آن را بیرون می آوریم و با دست آب آن را محکم می گیریم
و روی میگوها می ریزیم.سپس حرارت را زیاد می کنیم تا آب بجوش بیاید و بعد ۵ دقیقه اجازه می دهیم تا میگو ها بپزند در آب جوش و بعد آبکشی می کنیم و می گذاریم تا میگوها خنک شوند. کاهو و کلم قرمز را می شوییم
و به هر صورت که تمایل داریم خرد می کنیم اما برش دادن کلم به صورت طولی ظاهر سالاد را زیباتر می کنید. ظرف سرو سالاد را انتخاب می کنیم و کاهو و کلم را در آن می ریزیم و پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم
و حلقه حلقه نازک خرد می کنیم و در ظرف می ریزیم.سپس پیازه ها را تمیز می کنیم و می شوییم و به شکل مورب خرد می کنیم و به همراه گوجه گیلاسی و ذرت به مواد می افزاییم و در آخر میگوهای خنک شده را نیز به سالاد اضافه می کنیم
و سس سفید به آن می افزاییم و مواد را کاملا زیر و رو می کنیم تا خوب به خورد هم بروند و روی ظرف را سلفون می کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه ظرف را داخل یخچال می گذاریم تا سالاد میگو خنک و منسجم تری داشته باشیم. نوش جان!
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@