پیتزا قارچ و گوشت یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین انواع پیتزاها است. این غذا جزء غذاهای ملل و البته فست فود محسوب می شود و در کشور ما هم طرفداران زیادی دارد.
1 – گوشت چرخ شده : 300 گرم
2 – قارچ خرد شده : 300 گرم
3- پیاز نگینی خرد شده : 2 عدد متوسط
4 – گوجه فرنگی خرد شده : 4 عدد
5 – فلفل دلمه ایی خرد شده : 2 عدد
6- خمیر آماده : 1 عدد
7 – روغن مایع مخصوص سرخ کردن : 1 تا 2 قاشق غذا خوری
8- پنیر پیتزا فیلا فیلا: 500 گرم
9- نمک، فلفل و ادویه : به مقدار لازم
1- ابتدا پیاز خرد شده، را با کمی روغن سرخ کرده و بعد از آن، گوشت چرخ شده را اضافه کرده و مجددا سرخ می کنیم.
2- به مخلوط درست کرده نمک و فلفل و مقداری ادویه کاری اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
3- گوجه فرنگی ها را در ظرفی جدا پخته و بعد از تبخیر آب گوجه ها، آن ها را با کمی روغن تفت دهید.
3- در این مرحله از طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت ، خمیر مخصوص پیتزا را در ظرف مخصوص فر قرار داده و گوجه فرنگی هایی که به شکل رب در آماده را کامل بر روی خمیر بکشید.
4- مقداری پنیر پیتزا روی خمیر ریخته و به ترتیب یک لایه گوشت، سپس یک لایه فلفل دلمه ایی و بعد قارچ ها را بر روی سطح خمیر بریزید.
5- در انتها روی تمام مواد را با یک لایه پنیر پیتزا ، بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در طبقه اول فر قرار داده و با حرارت 200 درجه سانتی گراد اجازه دهید بپزد.
6- زمانی که خمیر پیتزا طلایی شد و پنیر آن کاملا باز شد. پیتزا آماده است.
– از مقدار کمی سبزیجات معطر نیز می توانید در مواد پیتزا قارچ و گوشت برای خوشمزه تر شدن آن، استفاده کنید.
– از مقداری سیر ریز خرد شده نیز جهت خوش طعم شدن پیتزا قارچ و گوشت می توانید استفاده کنید.
پیتزا توی فر درست کردم،ولی نان پیتزا خشک شده
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@