طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت

چاشنی های پیتزا

پیتزا قارچ و گوشت یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین انواع پیتزاها است. این غذا جزء غذاهای ملل و البته فست فود محسوب می شود و در کشور ما هم طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم برای تهیه پیتزا قارچ و گوشت

1 – گوشت چرخ شده : 300 گرم

2 – قارچ خرد شده : 300 گرم

3- پیاز نگینی خرد شده  : 2 عدد متوسط

4 – گوجه فرنگی خرد شده : 4 عدد

5 – فلفل دلمه ایی خرد شده : 2 عدد

6- خمیر آماده : 1 عدد

7 – روغن مایع مخصوص سرخ کردن : 1 تا 2 قاشق غذا خوری

8- پنیر پیتزا فیلا فیلا: 500 گرم

9- نمک، فلفل و ادویه : به مقدار لازم


طرز تهیه پیتزا قارچ  و گوشت :

1- ابتدا پیاز خرد شده، را با کمی روغن سرخ کرده و بعد از آن، گوشت چرخ شده را اضافه کرده و مجددا سرخ می کنیم.

2- به مخلوط درست کرده نمک و فلفل و مقداری ادویه کاری اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.

3- گوجه فرنگی ها را در ظرفی جدا پخته و بعد از تبخیر آب گوجه ها، آن ها را با کمی روغن تفت دهید.

3- در این مرحله از طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت ، خمیر مخصوص پیتزا را در ظرف مخصوص فر قرار داده و گوجه فرنگی هایی که به شکل رب در آماده را کامل بر روی خمیر بکشید.

4- مقداری پنیر پیتزا روی خمیر ریخته و به ترتیب یک لایه گوشت، سپس یک لایه فلفل دلمه ایی و بعد قارچ ها را بر روی سطح خمیر بریزید.

5- در انتها روی تمام مواد را با یک لایه پنیر پیتزا ، بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در طبقه اول فر قرار داده و با حرارت 200 درجه سانتی گراد اجازه دهید بپزد.

6- زمانی که خمیر پیتزا طلایی شد و پنیر آن کاملا باز شد. پیتزا آماده است.


نکات کلیدی جهت طعم عالی پیتزا گوشت و قارچ

– از مقدار کمی سبزیجات معطر نیز می توانید در مواد پیتزا قارچ و گوشت برای خوشمزه تر شدن آن، استفاده کنید.

– از مقداری سیر ریز خرد شده نیز جهت خوش طعم شدن پیتزا قارچ و گوشت می توانید استفاده کنید.


منبع: آرگا

تاکنون ۱ نظر برای این مطلب ثبت شده است .
فاطمه حیدری (رضوان) ۱۹ آبان ۹۸ | ۱۹:۰۲

پیتزا توی فر درست کردم،ولی نان پیتزا خشک شده 

کمی آب روی خمیر بپاشید. از ظروف نچسب استفاده کنید و هرگز زیر ظرف روغن نریزید؛ به جای آن از کمی آرد در کف ظرف استفاده کنید.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ