طرز تهیه مرغ شکم پر

طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر , دستور پخت مرغ شکم پر خاور خانم , xvc jidi lvy a l v

مرغ شکم پر یکی از غذاهای مجلسی و بسیار پر طرفدار در جهان است که در کشور عزیزمان ایران هم از محبوبیت زیادی برخوردار است. این غذای خوشمزه را با روش ها و مواد متفاوتی می توان طبخ کرد ، در این آموزش یکی از کامل ترین رسپی های مرغ شکم پر را آماده کرده ایم.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر مرغ شکم پر تهیه کنید.

مواد لازم مرغ شکم پر

  • مرغ متوسط ۱ عدد
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • سیر ۴ حبه
  • هویج ۲ عدد
  • جعفری ۲۵ گرم
  • گشنیز ۲۵ گرم
  • نعناع و پونه ۲۵ گرم
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • رب انار ۲ قاشق غذاخوری
  • زرشک ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • مغز گردوی خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی


طرز تهیه مرغ شکم پر

برای تهیه مرغ شکم پر مجلسی ابتدا سبزیها را پاک می کنیم و می شوییم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و در بشقابی می ریزیم.سپس فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود.سپس پیاز را پوست می گیریم

و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و بعد سیرها را نیز پوست می گیرم و می شوییم و ریز خرد می کنیم و در تابه ای کمی روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا داغ شود و بعد پیاز را در تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم شود

و سپس سیر را به آن می افزاییم و تفت می دهیم. پس از آنکه سیرها و پیاز طلایی شدند کمی ادویه اضافه می کنیم سپس سبزیجات خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و صبر می کنیم تا آب آنها تبخیر شود و سپس سبزیها خوب سرخ شوند

و بعد زرشک را می افزاییم و مواد را تفت می دهیم و مغز گردو ها را با چاقو خرد می کنیم و اضافه می کنیم و زعفران دم کرده را نیز می افزاییم و مواد را با هم مخلوط می کنیم. در آخر رب گوجه فرنگی و رب انار را به مواد اضافه می کنیم

و تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود و مواد را زیر و رو می کنیم تا رب بطور کامل بخورد مواد برود و بعد از روی حرارت تابه را بر می داریم و کنار می گذاریم. سپس سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و خلالی خرد می کنیم

و هویج ها را نیز با پوست کن پوست می گیریم و به هر مدلی که تمایل دارید خرد می کنیم و کنار می گذاریم و بعد مرغ را تمیز می کنیم و مواد داخل تابه را داخل شکم مرغ می ریزیم و با نخ و سوزن تمیز شکم مرغ را با فاصله های کم می دوزیم

و در تابه ای کوچک کره را قرار می دهیم و حرارت را کم می کنیم تا کره ذوب شود و آن وقت یک قلمو آشپزخانه را داخل کره می زنیم و مرغ را کامل با کره آغشته می کنیم و هویج و سیب زمینی های خرد شده را در سینی می چینیم

و مرغ را روی آن ها قرار می دهیم تا زیر مرغ پر شود و به مدت ۹۰ الی ۱۲۰ دقیقه در فر اجازه می دهیم تا کاملا مرغ پخته و سوخاری شود. پس از آماده شدن مرغ را از فر خارج می کنیم و نخ های داخل شکم مرغ را بیرون می آوریم و با سس کچاپ نوش جان کنید.


منبع: پارسی‌دی

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ