طرز تهیه هوموس

طرز تهیه هوموس با ارده , دستور پخت هوموس ترکیه و لبنان با نخود , xvc jidi i l s

هوموس یا حمص یکی از غذاهای عربی بسیار پرطرفدار و خوشمزه در جهان است که مانند فلافل عربی ماده اصلی تشکیل دهنده آن نخود است. اصالت این غذای خوشمزه متعلق به کشور لبنان است و جالب است بدانید این غذای خوشمزه برای ایجاد انرژی در بدن بسیار مفید است.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر هوموس تهیه کنید.

مواد لازم هوموس

  • سیر ۲ حبه
  • نخود ۱ پیمانه
  • ارده نصف پیمانه
  • روغن زیتون ۱ پیمانه
  • زیره قاشق چای خوری
  • آب ۳ قاشق سوپ خوری
  • ماست بدون چربی ۲ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • آب لیمو ترش ۲ قاشق سوپ خوری


طرز تهیه هوموس

برای تهیه هوموس لبنانی ابتدا نخود را در کاسه ای می ریزیم و روی آن آب می گیریم و به مدت ۷ ساعت می گذاریم تا خیس بخورد و ۲ الی ۳ بار آب آن را تعویض می کنیم تا نفخ اش از بین برود.سپس نخود را آبکش می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و روی آن آب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خوب نخود ها مغز پخت شوند. سپس نخود های پخته شده را در آبکش می ریزیم و می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود و سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و همراه ماست،آب لیمو ،ارده،روغن زیتون،آب،نمک،فلفل سیاه،زیره به آن اضافه می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم تا مواد مخلوط و یکدست و منسجم شود. سپس هوموس آماده شده را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با کمی روغن زیتون تزئین کنید و نوش جان کنید.


منبع: پارسی‌دی

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ