شکلات صبحانه یا شکلات نوتلا همانطور که از نامش مشخص است نوعی شکلات است که برای وعده صبحانه استفاده میشود. این صبحانه خوشمزه و بسیار انرژی زا از ترکیب موادی مثل خامه ، پودر کاکائو ، تخم مرغ ، کره ، فندق و شکلات تختهای تهیه می شود.
برای تهیه شکلات صبحانه نوتلا ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط نرم شود. بعد کره را در مخلوط کن قرار می دهیم و پودر کاکائو را به همراه پودر قند به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا مخلوط سفتی داشته باشیم و کنار می گذاریم.
آن گاه کتری را آب می کنیم و روی حرارت می گذاریم و شکلات های تخته ای
را تکه تکه کرده و در کاسه ای می ریزیم و روی کتری قرار می دهیم تا با بخار
کتری شکلات ها ذوب شوند(روش بنماری) تا ذوب شدن شکلات ها زرده تخم مرغ را
در کاسه ای می ریزیم
و خوب هم می زنیم تا کشدار و کرم رنگ شود. سپس به مخلوط کره (پودر کاکائو و پودر قند) که میکس کردیم فندق خرد شده و خامه می افزاییم و با قاشق مخلوط می کنیم و بعد زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم
و در آخر نیز شکلات تخته ای بن ماری شده را به مواد می افزاییم و مجددا درب مخلوط کن را می گذاریم تا مواد خوب میکس و یکدست بشوند و بعد به مدت ۱ الی ۲ ساعت شکلات صبحانه را در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و آماده مصرف شود. نوش جان!
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@