طرز تهیه دلمه کلم برگ شیرین با شکر

آموزش طرز تهیه دلمه کلم برگ شیرین با شکر

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده : 500 گرم

سبزی دلمه : 500 گرم

برنج : 5/1 پیمانه

آلو خورشی : 10 تا 15 عدد

پیاز بزرگ : یک عدد

کلم بزرگ : یک عدد

روغن : به میزان لازم

شکر : یک قاشق غذا خوری

نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، زیره سیاه و زعفران : به میزان لازم


طرز تهیه

پیاز را نگینی کرده و تفت می‌دهیم ، گوشت را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن ادویه‌ها و نمک را اضافه می‌کنیم. برنج را که از قبل به صورت کته‌ای پخته ( نیم پز ) شده را به گوشت اضافه و مخلوط می‌کنیم ، سبزی خرد کرده را اضافه کرده و سپس از روی حرارت برمی‌داریم. کلم را شسته و انتهای آن را با یک چاقوی تیز و باریک به صورت مخروط درآورده و خارج می‌کنیم بعد کلم را در قابلمه‌ای که پر از آب‌جوش است می‌اندازیم بعد از 4 تا 5 دقیقه حرارت آن را از قابلمه خارج کرده و برای چند دقیقه می‌گذاریم تا خنک شود. از اولین برگ کلم شروع کرده و جدا می‌کنیم و برگ‌ها را کنار می‌گذاریم تا خنک شود. انتهای برگ را که کمی سفت است با چاقو بریده و یک قاشق از مواد را داخل آن گذاشته و کناره‌های برگ را می‌بندیم ، آن را رول می‌کنیم یا به صورت بقچه‌ای می‌بندیم. در کف ظرف بزرگی چند برگ کلم انداخته و دلمه‌ها را در آن می‌چینیم تا ظرف پر شود یک لیوان آب روی آن ریخته و آلوها را که از قبل خیس کرده‌ایم روی دلمه‌ها ریخته و روی حرارت می‌گذاریم تا پخته شود. بعد از آن که دلمه‌ها پخته شد شکر ، سرکه و لیوان آب را مخلوط کرده و روی دلمه‌ها می‌ریزیم و می‌گذاریم به مدت 20 دقیقه حرارت ببیند تا مزه آن ملس شود.


اگر شکر این دلمه را از ابتدای کار اضافه کنیم کلم‌ها پخته نمی‌شوند و دلمه‌ها سفت می‌شوند


منبع: نمکستان

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ