طرز تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار شاید بعد از سالاد شیرازی معروف‌ترین و محبوب‌ترین سالاد در ایران باشد. سالاد پرطرفداری که این روزها در منوی اکثر کافه‌ها و رستوران‌های شهر پیدا می‌شود. جالب است بدانید سالاد سزار اولین بار توسط رستوران‌داری به نام سزار کاردینی در مکزیک تهیه شد. کاردینی در اصل یک سرآشپز، رستوران‌دار و هتل‌دار ایتالیایی بود که برای اولین بار در سال ۱۹۲۴ این سالاد را با مواد غذایی موجود در آشپزخانه‌اش تهیه کرد. طرز تهیه سالاد سزار و سس آن بسیار ساده است. شما هم می‌توانید طبق دستور سالاد سزار که برای شما آماده کرده‌ایم آن را در خانه تهیه کنید.


مواد لازم برای سالاد سزار مرغ

  • مغز کاهو: ۲ عدد
  • سینه مرغ بدون استخوان: ۱ عدد
  • نان تست: ۲ عدد
  • روغن زیتون: ۱.۳ لیوان
  • سیر له شده: ۱ حبه
  • سیر خرد شده: ۴ حبه
  • پنیر پارمزان رنده شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
  • سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک: ۱ قاشق غذاخوری
  • لیمو ترش: ۱ عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم


طرز تهیه سالاد سزار با مرغ

سالاد سزار ایرانی

۱.
ابتدا با نان تست شروع می‌کنیم. نان‌ها را روی تخت برش قرار دهید و دور تادورشان را برش بزنید و مانند تصویر به ۹ قسمت مساوی تقسیم کنید.

دستور سالاد سزار

۲.
درون یک کاسه نصف روغن زیتون و ۱ حبه سیر له شده را با نان‌های تست مخلوط کنید تا نان‌ها به روغن و سیر آغشته شوند.

سالاد سزار چیست

۳.
سپس نان‌ها در سینی فر بچینید و درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

فیله مرغ

۴.
در مدتی که نان‌ها برشته شوند، سینه مرغ بدون استخوان را با استفاده از نمک، فلفل، آب نصف لیمو ترش و ۲ حبه سیر خرد شده مزه‌دار کنید. سپس روی آن را بپوشانید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ خوب مزه‌دار شود.

کاهو

۵.
به سراغ کاهو‌ها بروید و آن‌ها را خرد کنید. دقت کنید که کاهوها ریز خرد نشوند چون کاهوی سالاد سزار باید درشت و یک اندازه باشد.

سس سالاد سزار

۶.
با استفاده از مایونز، سس خردل، سرکه بالزامیک، پنیر پارمزان، سیر له شده، آب نصف لیمو ترش، فلفل سیاه و باقی روغن زیتون سس سالاد سزار را تهیه کنید. اگر سس سالاد شما خیلی غلیظ شد می‌توانید به آن کمی آب اضافه کنید تا رقیق شود.

مرغ سرخ شده

۷.
مرغ مزه‌دار شده را از یخچال بیرون بیاورید و با کمی روغن داخل تابه با حرارت بالا سرخ کنید. اگر مرغ را با حرارت پایین سرخ کنید، آب میان بافتی مرغ خارج می‌شود و باعث می‌شود مرغ بافت سفتی داشته باشد.

سالاد سزار اصل

۸.
کاهوها را با مقداری از سس مخلوط کنید و درون ظرف سرو بریزید و مرغ برش زده را کنار آن قرار دهید. روی کاهو‌ها را با تکه‌های نان تست برشته و کمی پودر پنیر پارمزان تزیین کنید. می‌توانید باقی سس سزار را درون یک ظرف کوچک در کنار بشقاب سالاد سرو کنید. نوش جان!


منبع: دیجیکالامگ

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ