شیر برنج عسلی یکی از انواع شیر برنج های بسیار خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد ، برای دیزاین سفره افطار نیز مناسب است. جالب است بدانید که نام این غذا در شاهنامه فردوسی هم آمده است.
برای تهیه شیر برنج عسلی
ابتدا در قابلمه ای آب می ریزیم و برنج پاک شده را در قابلمه می ریزیم و
اجازه می دهیم تا ۲ ساعت خیس بخورد و بعد آب آن را خالی می کنیم و برنج را
در قابلمه ای می ریزیم و شیر را به آن اضافه می کنیم و قابمه را روی حرارت
ملایم می گذاریم
تا به مدت ۱ ساعت برنج در شیر بپزد،البته در این ۱ ساعت شیر برنج را مداوم هم می زنیم تا غلیظ شود. سپس دانه های هل را با گوشتکوب نیم کوب می کنیم و همراه با شیرعسلی به شیر برنج اضافه می کنیم و صبر می کنیم
تا به مدت ۱۰ دقیقه شیر برنج را طعم دار کنید.بعد در آخر زعفران را اضافه می کنیم و با مواد خوب مخلوط می کنیم و حرارت را خاموش می کنیم و شیر برنج را در ظرف مورد نظر می ریزیم و برای تزئین آن از مغز پسته ها استفاده می کنیم و نوش جان کنید.
با تشکر
لطفا برای وعده افطاری و سحری غذا یاد بدید.
ممنونم
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@