طرز تهیه فرنی پسته

طرز تهیه فرنی پسته ای , دستور پخت فرنی با پودر پسته , xvc jidi tvkd  sji hd

فرنی پسته یکی از انواع فرنی های بسیار خوشمزه و مقوی ایرانی است که بیشتر در ماه مبارک رمضان برای افطاری تهیه می شود. این فرنی خوشمزه علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود پسته بسیار مقوی و برای سلامتی بدن مفید است.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر فرنی پسته تهیه کنید.

مواد لازم فرنی پسته

  • شیر ۴ لیوان
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر ۸ قاشق غذاخوری
  • گلاب ۴ قاشق غذاخوری
  • وانیل ¼ قاشق چایخوری
  • پودر پسته ۴ قاشق غذاخوری
  • آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری سرپر
  • نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه فرنی پسته

برای تهیه فرنی پسته ای ابتدا آرد برنج و نشاسته ذرت و شیر را در قابلمه ای می ریزیم و با همزن دستی مواد را می زنیم تا مخلوط شوند و چون آرد برنج باید با شیر سرد مخلوط شود تا گلوله گلوله نشود. بعد شکر را اضافه می کنیم

و قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتبا هم می زنیم تا بوی خامی آرد از بین برود و شکر کاملا حل شود و مایه شروع کند به جوشیدن و غلیظ شدن که آن وقت در اوج غلیظ شدن کره ،پودر پسته ،وانیل و گلاب را نیز می افزاییم

و پیاپی مواد را هم می زنیم تا به غلظت مطلوب که رسید از روی حرارت قابلمه را بر می داریم.باید توجه داشته باشیم که که فرنی زمان سرد شدن غلیظ تر نیز می شود. سپس فرنی را در ظرف های تک نفره یا در یک ظرف می ریزیم

و روی آن را با مغز بادام و پسته تزئین می کنیم. می توانید برای زیباتر شدن و مجلسی بودن فرنی به مقداری از فرنی زعفران یا فرنی کاکائو نیز بزنید  و ابتدا فرنی سفید را تا نصف ظرف بریزید و ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خوب حالت بگیرد

سپس ظرف را بیرون بیاورید و فرنی زعفرانی یا فرنی کاکائویی را روی آن بریزید و مجددا ظرف را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید مجددا به مدت ۱۵ دقیقه داخل یخچال بماند تا خودش را بگیرید سپس ظرف فرنی را بیرون بیاورید و روی آن را تزئین کنید. نوش جان!


منبع: پارسی‌دی

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ