طرز تهیه دلمه مرغ و برنج

آموزش طرز تهیه دلمه مرغ و برنج , طرز تهیه دلمه مرغ و برنج , آموزش دلمه مرغ و برنج

مواد لازم

  • یک فنجان برنج
  • دو قاشق مرباخوری سس خردل
  • نصف پیمانه سس مایونز
  • یک فنجان ماست
  • یک فنجان لوبیا سبز پخته شده
  • ۵ عدد پیازچه خرد شده
  • چند برگ اسفناج یا کاهو
  • نصف سینه مرغ پخته شده
  • چند عدد گوجه فرنگی یا فلفل دلمه
  • نمک و فلفل : به میزان لازم


طرز تهیه

برنج را شسته و سپس کته کنید و بگذارید تا دم بکشد. سپس تابه ای را روی گاز گذاشته و کمی روغن در آن بریزید و مرغ های پخته و خرد شده را در آن تفت دهید. داخل گوجه فرنگی و فلفل دلمه را خالی کنید. سس مایونز را با برنج بخوبی مخلوط کنید. سس خردل را با نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. حالا تمام مواد و سبزیجات را با هم مخلوط کرده و درون فلفل یا گوجه را از مواد پر کنید.


منبع: نمکستان

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ