کرم کاستارد یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که می توانید آنرا به تنهایی یا به همراه دسر های دیگر مثل ژله یا ژله بستنی سرو کنید. جالب است بدانید که کرم کاستارد برای تزیین کیک ها و شیرینی ها هم مورد استفاده قرار می گیرد.
برای تهیه دسر کرم کاستارد ابتدا ۱ لیوان از شیر را در کاسه ای می ریزیم و پودر کاستارد را به آن می افزاییم و با قاشق خوب مخلوط می کنیم تا در شیر کاملا حل شود ، بعد ۳ لیوان باقی شیر را در قابلمه ای کوچک می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم
تا به مرور زمان داغ شود و مخلوط شیر و کاسترد را به آن اضافه می کنیم و
شکر را نیز می افزاییم و به طور مداوم مواد را هم می زنیم تا هم شکر حل
شود و هم مواد کاملا مخلوط شوند.به مدت ۱۵ دقیقه به هم زدن شیر مداوم ادامه
می دهیم تا غلظتی شبیه به فرنی بگیرد
و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.(فرنی نه غلیظ است و نه روان ،شل)اجازه می دهیم تا کرم کاستارد کمی خنک شود و در ظرف مورد نظر می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد. سپس پودر ژله را نیز در کاسه ای می ریزیم
و طبق دستور روی جلد آن ۱ لیوان آب جوش روی پودر می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم.برای آنکه ذرات ژله کاملا حل شود بهتر است کاسه را روی بخار کتری قرار دهیم و هم بزنیم.سپس یک لیوان آب سرد به ژله اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم و به کاستارد در یخچال سری می زنیم
اگر روی آن گرفته بود ژله را با ملاقه کم کم روی آن می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم.(می توانید از کرم کاسترد لا به لای انواع ژله ها نیز استفتده کنید که ژله زیباتری خواهید داشت) تا ۳۰ الی ۴۵ دقیقه دیگر کرم کاستارد با ژله شما آماده است. نوش جان!
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@