پودینگ قهوه یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار در سراسر جهان است. اگر به خوراکی های با طعم قهوه علاقمند هستید حتما این دسر بین المللی خوشمزه را امتحان کنید.
برای تهیه پودینگ قهوه ابتدا در قابلمه ای شیر را می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید و بعد شعله را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا شیر کمی خنک شود.بعد در کاسه ای بزرگ زرده های تخم مرغ را می ریزیم
و قهوه ، وانیل و شکر را به آن می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم و کم
کم شیر را به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم.فر را روشن می کنیم و مواد را
در یک ظرف بزرگ یا در شش ظرف تک نفره می ریزیم و سینی فر را بیرون می آوریم
و آب جوش داخل سینی می ریزیم و ظرف ها را در سینی قرار می دهیم و سینی را داخلفر قرار می دهیم و فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم و به مدت ۱ ساعت اجازه می دهیم تا پودینگ ما آماده شود. اگر در ظرف های یک نفره مواد را ریخته اید پودینگ ها زودتر پخته می شوند
و به زمان حدود ۳۰ الی ۴۵ دقیقه نیاز دارند. سپس پودینگ ها را از فر بیرون می آوریم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خنک شوند. پودینگ های آماده شده را بیرون می آوریم و با نارگیل یا پسته و یا شکلات تخته ای رنده شده تزئین کنید. نوش جان!
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@