مواد لازم:

  • ۱ بسته (۵۰۰ گرم) پاستا
  • ½ فنجان پیاز قرمز، خردشده
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
  • ۲ حبه سیر، ریز خردشده
  • ۴۵۰ گرم گوشت سینه‌ی مرغ، بدون پوست و استخوان، خرد شده در قطعات کوچک مکعبی
  • ۱بسته ( ۳۲ گرم)  مغز کنگرفرنگی، خشک شده و پودر شده
  • ۱ عدد گوجه فرنگی بزرگ، خردشده
  • ½ فنجان پنیر فتای خردشده
  • ۳ قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری آب لیمو
  • ۲قاشق چایخوری پونه‌ی کوهی، خشک شده
  • ۲ عدد لیموی بزرگ برای چاشنی
  • نمک و فلفل برای طعم‌دار کردن

طرز تهیه:

۱. قابلمه‌ای بزرگ برداشته و مقداری آب و نمک درون آن بریزید. پاستاها را درون آب در حال جوش بریزید تا کمی نرم شوند که زمانی در حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه کفایت می‌کند. سپس آنها را آبکش کنید.

۲.روغن زیتون را در ماهی تابه‌ای بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز و سیر را به آن اضافه نمائید و ۲ دقیقه هم بزنید تا عطر آنها خارج شود. مرغ‌ها را به سیر و پیاز اضافه کنید و بگذارید، بپزند، هر از گاهی آنها را هم بزنید تا مرغ‌ها بپزند، که در حدود ۵ تا ۶ دقیقه به طول می‌انجامد.

۳. حرارت گاز را کم نمائید؛ مغز کنگرفرنگی، پنیر فتا، جعفری، آب لیمو، پونه‌ی کوهی و پاستاهای پخته شده را به مواد اضافه نمائید. اجازه دهید ۲ تا ۳ دقیقه جوش بخورند و بپزند.

مواد را از روی حرارت بردارید، نمک و فلفل را به آنها اضافه و طعم‌دار کنید و چاشنی لیمو را روی آنها بریزید.

منبع: آلامتو