چگونه راتاتویی فرانسوی درست کنیم؟

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی

این بشقاب ساده، سریع و خوشمزه پر از سبزیجات است و خیلی سریع تبدیل به یکی از غذاهای مورد علاقۀ خانوادۀ شما خواهد شد.

امروز در هلوکوک راتاتویی فرانسوی را آموزش می دهیم.

مواد لازم:

  • 1 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
  • 2 فلفل دلمۀ قرمز، باریک قاچ شده
  • 2 حبه سیر، له شده
  • 1 بادمجون کوچک
  • 2 کدوی کوچک
  • یک قاشق سوپ‌خوری سرکۀ بالزامیک
  • 3 گوجۀ متوسط، خرد شده

طرز تهیه:

قدم اول: روغن را در یک ماهیتابۀ بزرگ و سنگین با حرارت متوسط گرم کنید.

فلفل دلمه و سیر را به آن اضافه کنید. برای 2 دقیقه آن را هم بزنید (تا زمانی که فلفل دلمه نرم شده باشد). در این بین، بادمجان را خرد کرده و کدو‌ها را از طول قاچ بزنید.

بادمجان و کدو را اضافه کنید. برای 2 دقیقۀ دیگر این ترکیب را هم زده و آن را بپزید (تا زمانی که سبزیجات نرم شده باشند).

قدم دوم: سرکه و گوجه را اضافه کنید. برای 30 دقیقه یا تا زمانی که سرکه بخار شده بود آنها رابپزید. ¼ آب سرد اضافه کنید.

به میزان مورد نظر خود نمک و فلفل اضافه کنید.

حرارت را کم کنید و بگذارید آب به نقطۀ جوش نزدیک شود. در آن را برای 4 دقیقه بگذارید (یا تا زمانی که سبزیجات نرم و سس غلیظ شده باشد). حال می توانید راتاتویی خود را سرو کنید.

منبع: آلامتو

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!

کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@

این وبلاگ را دنبال کنید

سایت های مفید

تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ