اگر لازانیا را دوست دارید پس همراه ما باشید چون در دستور پخت امروز مجله آشپزی آلامتو میخواهیم دستور پخت لذیذترین لازانیای دنیا را به شما بگوییم.
با تشکر از همراهی شما با هلوکوک. به سراغ آموزش آشپزی امروزمون می ریم.
سوسیس، گوشت گاو، پیاز و سیر را در فر و در دمای ملایم بپزید تا خوب برشته شود.
گوجهفرنگیهای له شده، ربگوجهفرنگی، سس گوجهفرنگی و آب را با هم خوب بههم بزنید. شکر، ریحان، تخم رازیانه، ادویه ایتالیایی، ۱ قاشق سوپخوری نمک، فلفل و ۲ قاشق سوپخوری جعفری را به مخلوط گوجهفرنگیها بیافزائید و هم بزنید.
همه را در ظرفی ریخته، روی گاز قرار دهید و درب آن را بگذارید تا برای مدت ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه آهسته بجوشد، گاهی آن را هم بزنید.
قابلمهای را پر از آب کرده و کمی نمک به آن بیافزائید، روی گاز بگذارید تا بجوشد.
ورقهای لازانیا را برای مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در آب جوش بیاندازید. سپس نودلها را در آبکش ریخته تا آبشان گرفته شود و روی آنها آب سرد بریزید. درون کاسه همزن، پنیر ریکوتا، تخم مرغ، مابقی جعفری و ۲/۱ قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید.
فر را از قبل در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت ( معادل ۱۹۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
اکنون نوبت به گذاشتن مواد بین ورقههای لازانیاست، بدین منظور ۱و ۲/۱ فنجان سس گوشت آماده شده را در ظرف مخصوص پخت لازانیا با عمق ۳۵ سانت پهن کنید. ۶ ورق نودل لازانیا را روی سس گوشت قرار دهید و نیمی از مخلوط مواد دارای پنیر ریکوتا را روی ورقها بریزید.
روی آن را با ۳ ورق پنیر موتزارلا بپوشانید. با قاشق به اندازه ۱ و ۲/۱ فنجان از سس گوشت را روی موتزارلاها بریزید و ۴/۱ فنجان پنیر پارمزان را روی آنها بپاشید.
به همین ترتیب لایهها را تکرار کنید و سطح رویی را با پنیر موتزارلا و پارمزان بپوشاید. روی ظرف را با فویل بپوشانید: برای اینکه مطمئن شوید که فویل به مواد نمیچسبد میتوانید از اسپری مخصوص فویل استفاده نمائید یا با دقت سر ظرف را با فویل بپوشانید تا به پنیرها نچسبند.
ظرف را برای مدت ۲۵ دقیقه در فری که از قبل گرم کردهاید قرار دهید، تا مواد پخته شوند. فویل را از روی ظرف بردارید و دوباره برای مدت ۲۵ دقیقه اجازه دهید تا پخت کامل شود. پیش از سرو، برای مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا مواد سرد شوند.
منبع: آلامتو
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@