کیک شکلاتی را همه دوست دارند! اینطور نیست ؟ قبلا در مجله آشپزی آلامتو طرز تهیه کیک شکلاتی را برایتان آموزش داده بودیم اما امروز یک دستور متفاوت برای تهیه کیک شکلاتی آماده کردهایم که مطمئناً از آن خوشتان خواهد آمد.
خب همراهان دوست داشتنی هلوکوک آماده باشید. این شما و این دستور تهیه این کیک خوشمزه.
ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) قرار میدهیم.
حال در یک کاسه متوسط ، یک فنجان آرد همه منظوره ، شکر و کره را درونش ریخته و هم میزنیم و در ته ظرف فر پهن میکنیم و به مدت 15 دقیقه درون فر قرار میدهیم تا کمی طلایی رنگ شود .
در یک کاسه دیگر یک چهارم فنجان آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کرده و چالهای درست کرده و تخم مرغ ، شیر و وانیل را درونش میریزیم و به طور کامل هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود. حال خمیر بدست آمده را روی لایه نازک بدست آمده در مرحله قبل صاف میکنیم.
پس از آن شکلات خرد شده و گردو را هم زده و بر روی دو لایه قبلی میریزیم سپس به درون ظرف فر انتقال میدهیم و به مدت 20 دقیقه درون فر قرار میدهیم.
از خوردن این کیک خوشمزه لذت ببرید.
منبع: آلامتو
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@