چگونه لازانیا بادمجان و اسفناج درست کنیم؟

طرز تهیه لازانیا بادمجان و اسفناج

اگر می خواهید یک غذای خوشمزه و در عین حال مقوی را تجربه کنید پس همین الان پخت خوراک بادمجان و اسفناج را با این دستور پخت ویژه شروع کنید.

در ادامه با هلوکوک همراه باشید تا طرز تهیه این خوراک خوشمزه را یاد بگیرید.

مواد لازم:

      • بادمجان بزرگ:2 عدد
    • نمک:1 قاشق سوپخوری
    • روغن گیاهی:2 قاشق غذاخوری
    • روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
    • پیاز بزرگ خرد شده:2 عدد
    • حبه سیر خرد شده:4 عدد
    • رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذاخوری
    • گوجه فرنگی له شده:400 گرم
    • آب داغ:2 فنجان
    • آب مرغ:20 گرم
    • فلفل قرمز:1 عدد
    • رزماری:1 قاشق چایخوری
    • پنیر فتای ریز شده:200 گرم
    • پنیر ریکوتا:200 گرم
  • خامه: نصف فنجان
  • جعفری خرد شده:2 قاشق سوپخوری
  • زیتون سیاه خرد شده: نصف فنجان
  • اسفناج: نصف بسته
  • پنیر پارمسان رنده شده: نصف فنجان

طرز تهیه:

فر را روی دمای 175 درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم.

بادمجانها را پوست گرفته و آنها را برش می دهیم و در آب نمک می خوابانیم و بعد آنها را آبکشی می کنیم.

روغن گیاهی را داخل ماهی تابه می ریزیم و آن را داغ می کنیم، سپس بامجانها را داخل آن ریخته و آنها را تفت می دهیم تا طلایی شوند.

بعد همه بادمجانها را از ماهی تابه بیرون آورده و روغن زیتون را داخل آن می ریزیم و روی حرارت متوسط می گذاریم.

پیاز خرده شده را درون آن می ریزیم و سپس سیر و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم و بمدت 1 الی 2 دقیقه آنها را تفت می دهیم.

آب داغ، گوجه فرنگیهای له شده، آب مرغ، فلفل قرمز و رزماری را به مواد داخل ماهی تابه اضافه می کنیم و می گذاریم بمدت 15 دقیقه روی حرارت متوسط اجاق بپزد.

پنیر فتا، ریکوتا، جعفری و زیتون را داخل مخلوط کن می ریزیم و کاملا آنها را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

3 الی 4 قاشق از سس گوجه ای را که آماده کرده ایم داخل سینی فر می ریزیم و آن را پهن می کنیم. سپس روی آن را با یک لایه از برگهای اسفناج می پوشانیم بعد روی آن را یک لایه بادمجان سرخ شده قرار می دهیم.

بعد از آن 6 الی 7 قاشق از سس گوجه را روی بادمجان ها می ریزیم و لایه بعدی اسفناج را روی آن می گذاریم و همه مواد را به ترتیبی که گفتیم لایه لایه روی همدیگر قرار می دهیم.

آخرین لایه را با پنیر پارمسان می پوشانیم و بمدت 30 الی 40 دقیقه داخل فر می گذاریم و بعد از اینکه کاملا طلایی شد آن را از داخل فر بیرون می آوریم.

منبع: آلامتو

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ