چگونه ماکارونی با پنیر خوشمزه درست کنیم؟

طرز تهیه ماکارونی با پنیر خوشمزه

غذا با ماکارونی برای خیلی ها لذیذ است اما چه غذاهایی را با ماکارونی میتوان پخت؟

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم، ماکارونی را به شیوه های مختلفی می توان تهیه کرد. اما شیوه ای که مطمئنم تا به حال امتحان نکرده اید مک اند چیز یا همان ماکارونی با پنیر به سبکی جدید است. پس بیایید با هم امتحان کنیم. با هلوکوک همراه باشید.

مواد لازم:

  • ۱ بسته ماکارونی
  • ۲ بسته پودر پنیر
  • ½ فنجان آرد ذرت
  • ½ فنجان نشاسته ذرت
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱ قاشق غذاخوری نمک
  • ½ قاشق چای خوری پودر فلفل
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۲ قاشق غذاخوری شیر کامل

طرز تهیه:

یک عدد سینی فر در اندازه ۱۲ * ۸ برداشته و داخل آن را کاغذ روغنی قرار دهید.

یک بسته ماکارونی را همراه با یک بسته پودر پنیر بپزید. سپس ماکارونی ها را در سینی بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید. سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

ماکارونی ها را از داخل سینی بردارید و در اندازه های ۲ در ۱ برش دهید.

پس از برش دادن روی کاغذ روغنی قرار داده و به مدت نیم ساعت دوباره داخل یخچال قرار دهید.

در طول این نیم ساعت یک ظرف بزرگ برداشته و پودر ذرت، نشاسته ذرت، شکر، نمک و پودر فلفل را با هم ترکیب کنید. یک بسته پودر پنیر را هم با مواد مخلوط کنید.

داخل ظرف دیگری تخم مرغ ها را بشکنید و همراه با ۲ قاشق شیر هم بزنید. ماکارونی های برش زده را برداشته و به تخم مرغ آغشته کنید. سپس با مخلوط پودری که آماده کرده اید آغشته کنید.

سپس تمام برش ها را دوباره روی کاغذ روغنی قرار دهید تا مواد کاملا به خوردشان برود.

اکنون به دو روش می توانید آن ها را سرخ کنید. یا داخل روغن یا داخل فر.

اگر می خواهید بیشتر حالت چیپس و ترد داشته باشد داخل روغن سرخ کنید. اگر نمی خواهید چرب و روغنی شود داخل فر.

برای سرخ کردن: داخل یک قابلمه گود روغن سبزیجات بریزید به طوری که کاملا روغن روی ماکارونی ها را بپوشاند. سپس هر کدام از برش های ماکارونی را ۴۵ ثانیه تا ۱ دقیقه در روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی و ترد شود.

سپس روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن را بگیرد.

برای پخت در فر: فر را روی درجه ۴۰۰ قرار دهید. برش های ماکارونی را کمی اسپری روغن بزنید. سپس آن ها را در فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید. دوباره برش های ماکارونی را پشت و رو کنید تا ۱۰ دقیقه دیگر داخل فر بماند و کاملا طلایی شود.

منبع: آلامتو

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ