چگونه پستو مرغ فلورنتینا درست کنیم؟

طرز تهیه پستو مرغ فلورنتینا

خوراکی فوق‌العاده غنی از مرغ، اسفناج و سس‌ خامه‌ای پستو. اگر با نان ترد و سالاد کاهو سرو شود، طعمی فوق‌العاده خواهد داشت!

برای طرز تهیه پستو مرغ فلورنتینا خوشمزه با هلوکوک همراه باشید.

مواد لازم:

  • ۲ قاشق سوپ‌‌‌خوری روغن زیتون
  • ۲ حبه سیر کاملا ساطوری شده
  • ۴ تکه سینه مرغ پوست‌کنده شده، بی‌استخوان و باریک خردشده
  • ۲ فنجان برگ اسفناج تازه
  • ۱ بسته (معادل ۱۵۰ گرم) سس آلفردوی آماده
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری سس پستو (ریحان و سیر)
  • ۱ بسته (معادل ۲۵۰ گرم) پاستای پنه
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری پنیر رومانوی (پنیر تند) رنده شده
  • لیست خریدتان را چک کنید تا مطمئن شوید همه را تهیه نموده‌اید

طرز تهیه:

قابلمه‌ای برداشته، روغن را درون آن ریخته و روی حرارت قرار دهید. سیر را برای مدت ۱ دقیقه سرخ کنید؛ سپس مرغ را اضافه کنید و برای مدت ۷ تا ۸ دقیقه تفت دهید.

هنگامی که مرغ‌ها تقریبا پخته شد (درونش صورتی نباشد) اکنون اسفناج را اضافه کنید و باز هم برای مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید.

در همین حین، سس آلفردو را طبق دستورالعمل روی بسته‌بندی آماده کنید. هنگامی که سس آماده شد، ۲ قاشق سوپ‌خوری پستو را به سس آلفردو بیافزایید و کنار بگذارید.

در یک قابلمه بزرگ مقداری آب و نمک ریخته و اجازه دهید بجوشد، پاستاها را برای مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه درون آب در حال جوش بریزید تا بپزند، بعد از آب خارج کنید و درون آبکش بریزید تا آبش گرفته شود.

مرغ‌ها و مخلوط اسفناج را به پاستاها اضافه کنید، سپس سس پستو و آلفردو را اضافه نمائید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید، پنیر رنده شده را روی مواد بریزید و سرو کنید.

منبع: آلامتو

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ