خوراکی فوقالعاده غنی از مرغ، اسفناج و سس خامهای پستو. اگر با نان ترد و سالاد کاهو سرو شود، طعمی فوقالعاده خواهد داشت!
برای طرز تهیه پستو مرغ فلورنتینا خوشمزه با هلوکوک همراه باشید.
قابلمهای برداشته، روغن را درون آن ریخته و روی حرارت قرار دهید. سیر را برای مدت ۱ دقیقه سرخ کنید؛ سپس مرغ را اضافه کنید و برای مدت ۷ تا ۸ دقیقه تفت دهید.
هنگامی که مرغها تقریبا پخته شد (درونش صورتی نباشد) اکنون اسفناج را اضافه کنید و باز هم برای مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید.
در همین حین، سس آلفردو را طبق دستورالعمل روی بستهبندی آماده کنید. هنگامی که سس آماده شد، ۲ قاشق سوپخوری پستو را به سس آلفردو بیافزایید و کنار بگذارید.
در یک قابلمه بزرگ مقداری آب و نمک ریخته و اجازه دهید بجوشد، پاستاها را برای مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه درون آب در حال جوش بریزید تا بپزند، بعد از آب خارج کنید و درون آبکش بریزید تا آبش گرفته شود.
مرغها و مخلوط اسفناج را به پاستاها اضافه کنید، سپس سس پستو و آلفردو را اضافه نمائید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید، پنیر رنده شده را روی مواد بریزید و سرو کنید.
منبع: آلامتو
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@