مواد لازم:
- ۱ و ¼ فنجان آرد سفید مخصوص شیرینی پزی
- ½قاشق چایخوری نمک
- ۱ قاشق سوپخوری پودر خمیر مایه
- ۱ و ¼قاشق چایخوری شکر سفید
- ۱ عدد تخم مرغ
- ½ قاشق سوپخوری کره، ذوب شده
- ۱ فنجان شیر
- ½فنجان بلوبری، یخ زده که آب شده
طرز تهیه:
در کاسهای بزرگ، آرد سفید، نمک، خمیر مایه و شکر را مخلوط نمائید. در کاسهای کوچک، تخم مرغ و شیر را با هم، بزنید. مخلوط تخم مرغ و شیر را با مخلوط آرد و بقیه مواد ترکیب نمائید.
مواد را با کره مخلوط نمائید و با بلوبریها هم بزنید.
ظرف مخصوص پنکیک یا ماهی تابهای کوچک را روی حرارت ملایم قرار دهید.
مقداری از خمیر را درون ظرف مخصوص یا ماهی تابه بریزید، برای هر پنکیک تقریبا ¼ فنجان از مایع را استفاده نمائید. هر دو طرف را سرخ کنید و گرم سرو کنید.
منبع: آلامتو