کیک شکلاتی یک دسر بسیار خوشمزه است که در سرتاسر دنیا درست میشود ولی دستور پختهای متفاوتی برای این دسر وجود دارد.
این دستور پخت بسیار ساده تهیه شده و برای افراد مبتدی نیز مناسب است. با هلوکوک همراه باشید.
ابتدا دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت برابر با 175 درجه سانتی گراد قرار میدهیم و ظرف کیک را به خوبی چرب میکنیم.
نصف فنجان کره را در یک ماهیتابه بزرگ ذوب میکنیم سپس از گرما دور کرده و با شکر، تخم مرغ و یک قاشق چای خوری وانیل مخلوط میکنیم.
سپس یک سوم فنجان کاکائو ، نصف فنجان آرد و نمک را مخلوط کرده و خمیری آماده میکنیم.
و به مدت 25 تا 30 دقیقه درون فر قرار میدهیم تا پخته شود.
برای روکش نیز سه قاشق غذاخوری کره نرم شده ، سه قاشق غذاخوری کاکائو ، عسل ، عصاره وانیل یک قاشق چای خوری و یک فنجان شکر را کاملا مخلوط کرده و روی کیک پخش میکنیم.
به همین راحتی کیک خوشمزه شما آماده سرو است.
منبع: آلامتو
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@