چگونه کیک شکلاتی پاییزی درست کنیم؟

طرز تهیه کیک شکلاتی پاییزی

کیک شکلاتی یک دسر بسیار خوشمزه است که در سرتاسر دنیا درست می‌شود ولی دستور پخت‌های متفاوتی برای این دسر وجود دارد.

این دستور پخت بسیار ساده تهیه شده و برای افراد مبتدی نیز مناسب است. با هلوکوک همراه باشید.

مواد لازم:

  • نصف فنجان کره
  • یک فنجان شکر سفید
  • دو عدد تخم مرغ
  • یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • یک سوم فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
  • نصف فنجان آرد همه منظوره
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری بکینگ پودر

مواد لازم برای روکش:

  • سه قاشق غذاخوری کره نرم
  • سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو شیرین نشده
  • یک قاشق غذا خوری عسل
  • یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • یک فنجان شکر شیرینی پزی

طرز تهیه:

ابتدا دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت برابر با 175 درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم و ظرف کیک را به خوبی چرب می‌کنیم.

نصف فنجان کره را در یک ماهیتابه بزرگ ذوب می‌کنیم سپس از گرما دور کرده و با شکر، تخم مرغ و یک قاشق چای خوری وانیل مخلوط می‌کنیم.

سپس یک سوم فنجان کاکائو ، نصف فنجان آرد و نمک را مخلوط کرده و خمیری آماده می‌کنیم.

و به مدت 25 تا 30 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا پخته شود.

برای روکش نیز سه قاشق غذاخوری کره نرم شده ، سه قاشق غذاخوری کاکائو ، عسل ، عصاره وانیل یک قاشق چای خوری و یک فنجان شکر را کاملا مخلوط کرده و روی کیک پخش می‌کنیم.

به همین راحتی کیک خوشمزه شما آماده سرو است.

منبع: آلامتو

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ