چگونه کوفته سیب سنتی درست کنیم؟

طرز تهیه کوفته سیب سنتی

امروز برای شما عزیزان یک غذای بسیار خوشمزه را آماده کرده‌ایم، این غذا که کوفته سیب نام دارد به عنوان دسر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برای آموزش طرز تهیه کوفته سیب سنتی با هلوکوک همراه باشید.

مواد لازم:

  • دو عدد سیب بزرگ ، پوست کنده
  • یک فنجان کره
  • یک و نیم فنجان شکر سفید
  • یک قاشق چای خوری دارچین

طرز تهیه:

ابتدا فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد ( 350 درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم و ظرف پخت را کاملا چرب می‌کنیم.

هر سیب را به هشت قاچ برش می‌دهیم و کره را درون یک ماهیتابه ذوب می‌کنیم و شکر و دارچین را درونش ریخته و به هم می‌زنیم و سیب‌ها را درونش می‌غلتانیم تا دروش به این مواد آغشته شود.

و به مدت 35 تا 45 دقیقه درون فر می‌پزیم تا زمانی که رنگش طلایی شود.

از طعم بی‌نظیر این دسر لذت ببرید.

منبع: آلامتو

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ