یک سالاد جدید را در مجله آشپزی آلامتو تجربه کنید.
این سالاد بسیار زیبا و خوشمزه دارای دستور پخت بسیار سادهای دارد. با هلوکوک همراه باشید.
یک قابلمه بزرگ پر از آب را بر روی گاز قرار میدهیم تا بجوش آید سپس پاستا را اضافه کرده و 8 تا 10 دقیقه اجازه میدهیم تا حرارت ببیند و سپس آب کش میکنیم.
هویج خرد شده ، کرفس ، خیار ، فلفل سبز ، گوجه فرنگی و پیاز را با هم مخلوط کرده و درون یک کاسه بزرگ میریزیم.
سپس پاستا را اضافه کرده و مخلوط میکنیم سپس پنیر پارمیسان و سس را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا خنک شود.
منبع: آلامتو
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@