کیک شکلاتی را با یک کیک نرم اسفنجی غنی شده با کرم کره ای درست کنید. این کیک ساده با چای عصرگاهی یا حتی در مهمانی ها سرو می شود.
۱-فر را تا ۱۹۰ درجه سانتی گراد/۱۷۰درجه سانتی گراد گرم کنید. کف و طرفین قالب را تا ۲۰ سانتی متری چرب کنید و کاغذ شیرین پزی را قرار دهید.
۲-در یک کاسه ی بزرگ، تمام ترکیبات کیک را بزنید و کمی نمک به آن بیفزایید. مخلوط را در قالب را بریزید. به مدت ۲۰ دقیقه آنها را بپزید تا زمانیکه با فروبردن سیخ در آن از پختن کامل کیک مطمئن شوید. به مدت ۱۰ دقیقه کیک را کنار بگذارید تا خنک شود و آن را برگردانید تا کامل سرد شود.
۳-برای درست کردن کرم کره ای، شکلات را در یک کاسه ی نسوز بریزید و در ماکروفر آن را ذوب کنید و هر ۳۰ ثانیه آن را هم بزنید. شکلات مایع را ۵ دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود. کره و شکر را با چنگال بزنید و سپس این کار را با قاشق چوبی یا همزن انجام دهید. روی کاکائو کمی نمک بپاشید و شیر را به آن بیفزایید. آنها را مخلوط کنید تا رقیق شوند.
۴-روی یک ظرف کیک یا بشقاب بزرگ، کیک ها را با نصف کرم کره ای قرار دهید. در صورت تمایل، کیک ها را با تکه های شکلات تزئین کنید. برای درست کردن تکه های شکلات، ۵۰ گرم شکلات تلخ را ذوب کنید و روی فویل یا سینی دارای کاغذ شیرین پزی بریزید. حالا، ۲۰ گرم شکلات شیری و ۲۵ گرم شکلات سفید را ذوب کنید و به شکلات تلخ قبل از بستن آن بیفزایید. سینی را خوب تکان دهید تا همه جای آن سرد شود. سپس شکلات را تکه تکه جدا کنید.
برای حمایت از ما، هلوکوک را به دوستان و آشنایان خود معرفی کنید!
کانال تلگرام هلوکوک
holoocook_channel@