فواید سرکه نارگیل

خواص سرکه نارگیل

سرکه نارگیل را خیلی معدود افرادی هستند که می شناسند جای تعجب نیست که اصلاً تا به حال به گوشتان نخورده باشد.

بهتر است بدانید که سرکه نارگیل حاوی اسیدهای آمینه است که معمولاً در غذاهای گیاهی پیدا نمی شود. با هلوکوک همراه باشید.

سرکه ی نارگیل چیست؟

سرکه نارگیل از راه تخمیر به دست می‌آید و بنابراین منبع طبیعی پروبیوتیکھا محسوب می‌شود. پروبیوتیکھا باعث ‏تعادل باکتریھای خوب روده شده و به سلامتی ما کمک می‌کنند.‏


فواید سرکه ی نارگیل

سرکه نارگیل منبع خوبی از مواد معدنی و ویتامینھا است. از جمله مواد مغذی مفید سرکه نارگیل می‌توان به این ‏موارد اشاره کرد:

  • پتاسیم: که تعادل الکترولیتھای بدن رو حفظ کرده و فشار خون و فراوری قند رو کنترل می‌کند.
  • اسید آسکوربیک یا ویتامین ‏C‏: که یک آنتی اکسیدان بسیار مھم است.
  • ویتامینھای گروه ‏B‏ و به خصوص ویتامین ‏B2‎‏: که یک ویتامین مھم و ضروری برای تولید انرژی در بدن و عملکرد درون سلولی و متابولیسم است.

سرکه نارگیل حاوی اسیدآمینه‌هایی است که معمولاً در غذاهای گیاهی یافت نمی‌شوند. اسیدھای آمینه علاوه بر ‏اھمیت کلیدی که در بسیاری از فعالیتھای بدن دارند، نقش بسیار مھمی نیز در سلامتی سیستم ایمنی بدن ایفا ‏می‌کنند.‏

البته ھمیشه باید قبل از اینکه از سرکه نارگیل به عنوان بخشی از رژیم غذایی خود استفاده کنید، با پزشک ‏مشورت نمایید، مخصوصاً اگر از داروھای کاھنده فشار خون استفاده می‌کنید.

مانند سرکه سیب، سرکه نارگیل نیز اسیدی بوده و نمی‌توان آن رو به صورت خالص مصرف کرد زیرا ممکن است که ‏به مری آسیب برساند. بنابراین بھتر است که آن رو با کمی خردل یا ‏روغن مخلوط کرده و در سالاد بریزید یا آن رو با آب و عسل رقیق کنید و به عنوان نوشیدنی سم زدا در صبح بنوشید.‏

منبع: تک پزشک

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای هلوکوک محفوظ است . طراحی قالب : نقل بلاگ